2012-05-09 22:45:39
Φωτογραφία για ΔΑΚΡΥΣΕ Ο ΒΑΛΒΕΡΔΕ ΣΤΟ STANDING OVATION ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!
Δάκρυσε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Ερνέστο Βαλβέρδε, την ώρα που ολόκληρο το «Γ. Καραϊσκάκης» σηκώθηκε… όρθιο για να τον αποθεώσει, την ώρα που οι παίκτες του Ολυμπιακού έκαναν τον γύρο του θριάμβου με την κούπα του πρωταθλητή στα χέρια Για ακόμα μια φορά έντονα συναισθηματικά φορτισμένος, ο Ερνέστο Βαλβέρδε, υποκλίθηκε στο ν ερυθρόλευκο κόσμο, στις τελευταίες του στιγμές στο «Γ. Καραϊσκάκης», όπου έζησε μεγάλες στιγμές ως τπροπονητής των ερυθρόλευκων, παράλληλα όμως περισσότεροι από 30.000 οπαδοί του Θρύλου και σίγουρα αρκετές εκατοντάδες χιλιάδες που δεν βρέθηκαν στο "Ναό", υποκλίθηκαν με την δική τους σειρά, στο μεγαλείο και στον χαρακτήρα του 48χρονου Βάσκου!

Του προπονητή, ο οποίος αποχωρεί με δάκρυα στα μάτια από τον αγαπημένο του Ολυμπιακό και την Ελλάδα εξαιτίας προσωπικών προβλημάτων, που δεν του επιτρέπουν να συνεχίσει το άκρως επιτυχημένο έργο του στον Θρύλο.

Το standing ovation από 30.000 και πλέον οπαδούς του Ολυμπιακού αποτελεί την καλύτερη επιβράβευση για τον Ερνέστο Βαλβέρδε...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ