2015-11-14 22:33:10
Φωτογραφία για Δηλώσεις Άδωνι Γεωργιάδη κατά την έξοδο του από το Δημαρχείο Θεσσαλονίκης
Ο υποψήφιος Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης, σήμερα, Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2015, μετά από τη συνάντηση του με τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης κ. Γιάννη Μπουτάρη και κατά την έξοδο του από το Δημαρχείο, ερωτηθείς από δημοσιογράφους, δήλωσε:

κ. Γεωργιάδης: Κατ’ αρχάς, η προεκλογική περιοδεία πάει καλά. Σήμερα το απόγευμα στις 19:00 έχω τη μεγάλη μου κεντρική προεκλογική ομιλία στο Βελλίδειο και περιμένω όλο τον κόσμο και πιστεύω ότι θα έχουμε αθρόα συμμετοχή. Πρέπει να σας πω όμως ότι όλα αυτά, στη σκιά των χθεσινών γεγονότων στη Γαλλία, περνάνε σε δεύτερο πλάνο. Γιατί ωραίες είναι οι δικές μας εκστρατείες και ωραίοι είναι οι δικοί μας οι αγώνες, αλλά δεν είμαστε εν κενώ, είμαστε πολιτικοί. Ζούμε σε μία εποχή που γίνεται ολοένα και πιο δύσκολη και σήμερα στο Βελλίδειο ειδικά για αυτό το θέμα θα μιλήσω για το πώς η εποχή της αθωότητας πρέπει να τελειώσει, γιατί μπορεί να αποδειχθεί πάρα πολύ επικίνδυνο.


Δημοσιογράφος: Σχετικά με τον κύριο Βορίδη, θα θέλατε να κάνετε δηλώσετε κάτι;

κ. Γεωργιάδης: Ακούστε να δείτε. Εγώ όταν αποφάσισα να μπω στην πολιτική, ξεκαθάρισα στον εαυτό μου, ότι για την πολιτική δεν θα θυσιάσω τις φιλίες μου και σίγουρα για την πολιτική δεν θα θυσιάσω τις αρχές μου. Προφανώς με τον κύριο Βορίδη είχαμε διαφορετική άποψη για αυτό το θέμα. Δεν με ενοχλεί ο κύριος Βορίδης καθόλου. Έχει κάθε δικαίωμα ο κύριος Βορίδης να κάνει ό, τι θέλει, όπως και ο κάθε ένας από εμάς. Με ενοχλεί όμως πάρα πολύ ο κύριος Τζιτζικώστας. Με ενοχλεί σφόδρα.

Δημοσιογράφος: Γιατί το λέτε αυτό;

κ. Γεωργιάδης: Τώρα θα ήταν η κατάλληλη στιγμή να δεχθεί, αν τολμάει, να έρθει σε debate ο κύριος Τζιτζικώστας και να δείξει στους Νεοδημοκράτες αν κάνει για αρχηγός. Γιατί ένας αρχηγός ο οποίος κάνει ως κεντρικό του προεκλογικό σύνθημα, προφανώς με μία πολλή καλή διαφημιστική εταιρεία, ότι τολμάμε, αλλάζουμε, προχωράμε, ανανεώνουμε και τα λοιπά, προφανώς δεν μπορεί να φέρεται σαν Μαυρογιαλούρος το 2015. Η ιδέα, ότι ανταλλάσσει καρέκλες για να κερδίσει συμμαχίες, είναι μία πολιτικά αποκρουστική ιδέα για το 2015. Δεν τιμά τον κύριο Τζιτζικώστα και πρέπει δε, να σας πω, έτσι πιστεύω, θα φανεί την άλλη Κυριακή αν έχω δίκιο ή αν έχω άδικο, ότι την αδικία ο κόσμος δεν τη δέχεται. Δεν τη δέχεται. Και νομίζω ότι αυτήν την αδικία υπέστην εγώ χθες. Ο κόσμος στη κάλπη θα τη μετρήσει για τον κύριο Τζιτζικώστα. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ