2012-05-10 01:42:02
Φωτογραφία για Αν γίνουν εκλογές μήνυμα αναγνώστη
Είναι απίστευτο το γεγονός ότι όλοι οι άχρηστοι των κομμάτων και αναφέρομαι στα πέντε κόμματα της... πρώην Βουλής (ΝΔ,ΠΑΣΟΚ,ΚΚΕ,ΣΥΡΙΖΑ και ΛΑΟΣ) δεν μπορούν να τα βρουν μεταξύ τους για να μην πάμε σε νέες εκλογές οι οποίες πέραν όλων των άλλων, στοιχίζουν πολλά χρήματα.

Στις εκλογές που έγιναν την προηγούμενη Κυριακή όλοι μας έλεγαν από τα χουντοκάναλα ότι θα στοιχίσουν 50.000.000 ευρώ.

Φανταστείτε ότι τα ίδια σχεδόν θα στοιχίσουν και οι επόμενες εκλογές !

Όμως κανείς δεν βάζει μια παράμετρο που κατά τη γνώμη μου είναι και ο αληθινός λόγος που θέλουν νέες εκλογές.

Ο λόγος είναι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ που δεν τη θέλει το καμουφλαρισμένο χουντικοδημοκρατικό σύστημα στη Βουλή αλλά τη θέλει ο κόσμος και 441000 έλληνες πολίτες που την ψήφισαν. Νομίζουν ότι θα πάρει μικρότερο ποσοστό αλλά πλανόνται πλάνην οικτράν διότι πιστεύω ότι όχι μόνο δεν θα πέσει το ποσοστό της αλλά αντιθέτως θα αυξηθεί.


Γιατί ; Διότι ο κόσμος έχει αηδιάσει από την εμετική κατάσταση των πολιτκών ηλιθίων που ηγούνται των πέντε παραπάνω κομμάτων με αποτέλεσμα να στραφεί πλέον ακόμα πιο εθνικιστικά και με το δίκιο του στη Χ.Α.

Είναι απίστευτο πόσο οι πέντε αυτοί αρχηγοί βάζουν το μικροκομματικό συμφέρον ,το ατομικό τους συμφέρον και το κομματικό συμφέρον πάνω από την Ελλάδα ,το Έθνος μας και τους Έλληνες.

Αν δεν πάμε σε εκλογές σίγουρα θα γίνει κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας με πρωθυπουργό τον Μαρκεζίνη κατά πάσα πιθανότητα και με τη στήριξη της ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΚΟΥΒΕΛΗ και με την ανοχή του ΣΥΡΙΖΑ.

Εξακολουθούν να μην λαμβάνουν τα μηνύματα που τους δώσαμε και επομένως θα τα λάβουν ακόμα πιο βίαια, ενδοκαλπικά .

Αναγνώστης
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ