2015-11-19 01:11:06
Φωτογραφία για Επιστολή Γκιουλέκα στον πρωθυπουργό και Ερώτηση για το ΓΝΘ Παπαγεωργίου
Επιστολή στον πρωθυπουργό και Ερώτηση κατέθεσαν σήμερα, Τετάρτη, 18 Νοεμβρίου 2015, με πρωτοβουλία του... βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας στην Α’ Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνου Π.Γκιουλέκα, οι βουλευτές ΝΔ Α' και Β' Θεσσαλονίκης σχετικά με την τραγική οικονομική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει το Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ λόγω των ανεξόφλητων χρεών του ΕΟΠYΥ προς το Νοσοκομείο.

Στην επιστολή προς τον πρωθυπουργό και την κατατεθείσα Ερώτηση, την οποία συνυπογράφουν οι Κ.Γκιουλέκας, Σ.Καλαφάτης, Ε.Ράπτη, Θ.Καράογλου και Σ.Αναστασιάδης σημειώνεται ότι:

"Το Γενικό Νοσοκομείο Παπαγεωργίου - ένα από τα πιο σύγχρονα νοσοκομεία, το οποίο συγκαταλέγεται στα τέσσερα καλύτερα νοσοκομεία της χώρας για το πρώτο τρίμηνο του 2014, σύμφωνα με τα απολογιστικά στοιχεία του Υπουργείου Υγείας – αδυνατεί να πληρώσει το ποσό των 77 εκατομμυρίων που οφείλει στους προμηθευτές" τονίζοντας ότι δημιουργούνται σοβαρές δυσκολίες στην προμήθεια υλικών αλλά και στην καταβολή της τακτικής μισθοδοσίας.


Οι βουλευτές Θεσσαλονίκης με την επιστολή τους κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου στον πρωθυπουργό αναφέροντας ότι:

"Το Γ.Ν.Θ. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ χρειάζεται άμεσα την καταβολή μέρους των οφειλών του ΕΟΠΥΥ προς αυτό για παρασχεθείσες υπηρεσίες σε ασφαλισμένους του, οι οποίες στο σύνολό τους ανέρχονται σε 210 εκατομμύρια ευρώ, προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι σοβαρές ελλείψεις υλικών και φαρμάκων, και να μην διακινδυνεύσει η συνολική λειτουργία του Νοσοκομείου, γεγονός το οποίο θα έχει επιπτώσεις στην υγεία χιλιάδων συμπολιτών μας". Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ