2012-05-10 08:56:34
Φωτογραφία για Το δίλημμα Παπούλια για τη Χρυσή Αυγή
Θα καλέσει ο πρόεδρος της Δημοκρατίας τον επικεφαλής της Χρυσής Αυγής στο Συμβούλιο Πολιτικών Αρχηγών για να βγει η χώρα από την κρίση;

Ιδού το δίλημμα του Κάρολου Παπούλια.

Οι διερευνητικές εντολές στους πολιτικούς αρχηγούς επιστρέφονται η μια μετά την άλλη αφού είναι σαφές ότι δεν υπάρχει πεδίο συμφωνίας. Πριν προκηρυχθούν νέες εκλογές, οι πολιτικοί αρχηγοί θα κληθούν από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Έχοντας μπει στη μάχη κατά του ναζισμού απ’ όταν ήταν 15 ετών παιδί, ο Κάρολος Παπούλιας καλείται τώρα να αποφασίσει αν θα απευθύνει πρόσκληση και στον αρχηγό της Χρυσής Αυγής, Νίκο Μιχαλολιάκο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα των Νέων όλα είναι στη διακριτική ευχέρεια του Προέδρου της Δημοκρατίας. Αν κρίνει ότι δεν υπάρχει ανάγκη να τον καλέσει, έχει το δικαίωμα να μην το κάνει.

Το άρθρο 37 του Συντάγματος τον καλύπτει πλήρως: δεν οφείλει να οργανώσει σύσκεψη, στην οποία ένας ή περισσότεροι αρχηγοί θα αρνηθούν να καθήσουν δίπλα στον Νίκο Μιχαλολιάκο.

Αυτό όμως που προβληματίζει τον Κάρολο Παπούλια είναι μήπως ο αποκλεισμός Μιχαλολιάκου από τη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών γίνει αιτία να συσπειρωθεί ακόμη περισσότερο τη Χρυσή Αυγή.
24wro
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ