2015-11-25 01:10:06
Φωτογραφία για Λαμία: Η ΔΕΗ έκοψε το ρεύμα και πάλι στην Έκθεση
Στο σκοτάδι έκαναν προπόνηση τα παιδιά των ακαδημιών μπάσκετ, βόλεϊ και χάντμπολ, που προπονούνται στα κλειστά της ΠΕΛ Οργισμένοι είναι οι γονείς και οι προπονητές των παιδιών, αφού όπως λένε οι Σύλλογοι πληρώνουν κανονικά στη διοίκηση της ΠΕΛ, αυτά που έχουν συμφωνήσει.

Ωστόσο για άλλη μια φορά η ΔΕΗ έκοψε το ρεύμα στην Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας, αφού όπως όλα δείχνουν οι διοικούντες δεν κατάφεραν να ανταποκριθούν στον διακανονισμό που είχαν κάνει με τη ΔΕΗ.

Να υπενθυμίσουμε ΄το το σκηνικό είχε επαναληφθεί τον περασμένο Φεβρουάριο, όταν το φέσι στη ΔΕΗ πλησίαζε τις 50.000€ περίπου.

Στη συνέχεια έγινε κάποια ρύθμιση του χρέους, αλλά το αποτέλεσμα είναι η ΠΕΛ, να βυθιστεί και πάλι στο σκοτάδι.

Φυσικά τα φέσια δεν είναι μόνο προς τη ΔΕΗ, αλλά και προς πολλούς προμηθευτές και επαγγελματίες που είχαν την τύχη να συνεργαστούν ή να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στη διοίκηση του κ. Γρανίτσα, ο οποίος μέχρι και σήμερα παραμένει στο τιμόνι της ΠΕΛ και προσπαθεί ακόμα να πείσει κάποιους φορείς ότι και φέτος πρέπει να γίνει "ελατοχώρα".

Φυσικά η Ελατοχώρα φέτος δεν θα γίνει γιατί έστω και αργά κατάλαβαν τι τους περιμένει Όλα αυτά συμβαίνουν σε έναν φορέα και οργανισμό που μέχρι χθες ήταν τιμή και καμάρι για την πόλη της Λαμίας και την Περιφέρεια. Μέχρι που ήρθαν κάποιοι επιτήδειοι και τον διέλυσαν...με την ευλογία των Αρχών φυσικά. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ