2012-05-10 09:56:45
Φωτογραφία για Ποια star του Hollywood δεν χρησιμοποιεί αποσμητικό;
Είναι μία από τις πιο σέξι, όμορφες και ακριβοπληρωμένες star του Hollywood Ο λόγος για την Cameron Diaz, η οποία παρά τα 39 της χρόνια, ναι πήγε τόσο, δείχνει πάντα υπέροχη και φρέσκια.

Μετά την εντυπωσιακή της εμφάνιση στο Met ball με την υπέροχη maxi τουαλέτα της, παραβρέθηκε στην επίσημη πρεμιέρα της νέας της ταινίας «What to Expecting When You're Expecting» που πραγματοποιήθηκε στη Νέα Υόρκη.

Η εμφάνισή της μπορεί να μην είχε τίποτα από το glamour της προηγούμενης βραδιάς, αλλά ήταν, όπως πάντα, υπέρκομψη καθώς επέλεξε να φορέσει ένα μαύρο baggy παντελόνι με υπέροχες nude γόβες και λευκό πουκάμισο.

Φαίνεται όμως πως η Cameron αντιμετώπιζε ένα θεματάκι με τη ζέστη τη συγκεκριμένη βραδιά. Δεν εξηγείται αλλιώς το σημάδι από ιδρώτα που έκανε την εμφάνισή του στην περιοχή της μασχάλης και που φυσικά οι δαιμόνιοι φωτογράφοι παρατήρησαν. Λίγο η υψηλή θερμοκρασία, λίγο τα φώτα, λίγο η πολυκοσμία, πολύ θέλει ο άνθρωπος;

Ας μην ξεχνάμε πως και οι celebrity είναι άνθρωποι και έχουν κάθε δικαίωμα να ιδρώνουν και πολλά άλλα... Θα συνιστούσαμε βέβαια στην υπέροχη, κατά τ' άλλα Cameron να κοιτάξει λίγο το πρόβλημα εφίδρωσηςπου αντιμετωπίζει και να εντάξει στην καθημερινότητά της το αποσμητικό!
Queen.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ