2012-05-10 12:28:07
Φωτογραφία για ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΕ... ΡΥΘΜΟΥΣ FINAL4 ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ!
Σε ρυθμούς Final 4, κινούνται τις τελευταίες ώρες στην Κωνσταντινούπολη Ολυμπιακός και ΠΑΟ.

Το απόγευμα της Παρασκευής (11/5) οι «αιώνιοι» πέφτουν στην μάχη του Final 4 με τους «πράσινους» να αντιμετωπίζουν την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στον πρώτο ημιτελικό και τους παίκτες του Ντούσαν Ίβκοβιτς την Μπαρτσελόνα στο Σινάν Ερντέμ. Οι τέσσερις ομάδες βρίσκονται από χθες στην Πόλη και βρίσκονται πλέον στην τελική ευθεία για την ανάδειξη του Πρωταθλητή Ευρώπης.

Οι Τζόι Ντόρσεϊ, Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, Τσακ Έιντσον και Νέναντ Κρστιτς θα έχουν την πρώτη τους επαφή με το βαρύτιμο τρόπαιο το πρωί της Πέμπτης (10/5) καθώς στις 10:00 έδωσαν το «παρών» στο «Kanyon Shopping Mall», όπου εκτίθεται το Κύπελλο στους φιλάθλους. Οι τέσσερις παίκτες θα φωτογραφηθούν με το τρόπαιο, θα υπογράψουν αυτόγραφα στους οπαδούς και θα κάνουν δηλώσεις για τις πρώτες «μάχες».

Στις 12:00 το μεσημέρι της Πέμπτης, οι Ζέλικο Ομπράντοβιτς, Ντούσαν Ίβκοβιτς, Γιόνας Καζλάουσκας και Τσάβι Πασκουάλ, μαζί με τους τέσσερις αρχηγούς των ομάδων, Δημήτρη Διαμαντίδη, Βασίλη Σπανούλη, Αντρέι Κιριλένκο και Χουάν Κάρλος Ναβάρο, αντίστοιχα, θα δώσουν κοινή συνέντευξη Τύπου, ενόψει των πρώτων αγώνων στο Final 4.


Στο Δημαρχείο της Κωνσταντινούπολης θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση και στο «Ciregan Palace», θα απευθύνουν χαιρετισμό ο πρόεδρος και εκτελεστικός διευθυντής της Ευρωλίγκας, Ζόρντι Μπερτομέου, ο δήμαρχος της Πόλης, Καντίρ Τοπμπάς, ο ομόλογός του στην χορηγό αεροπορική εταιρία Turkish Airlines, Χαμντί Τοπτσού, αλλά και ο πρόεδρος της ομοσπονδίας μπάσκετ της χώρας, Τουρκάι Ντεμιερέλ.

Οι ομάδες θα μπουν στην τελική… ευθεία της προετοιμασίας τους από το απόγευμα της Πέμπτης (10/5), καθώς το «Σινάν Ερντέμ» θα δεχτεί τους φιναλίστ για τις προπονήσεις τους. Πρώτος από τους δύο «αιώνιους» που θα πατήσει το παρκέ του γηπέδου είναι ο ΠΑΟ, στις 17:35, ενώ οι ερυθρόλευκοι θα κλείσουν το γήπεδο, μια και η προπόνηση τους είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 20:45.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ