2012-05-10 12:51:02
Φωτογραφία για Δήμος Λαγκαδά - Δωρεάν ενισχυτική διδασκαλία σε μαθητές του Δήμου μας
Από τον Δήμο Λαγκαδά και την Πρόεδρο της Β/βάθμιας Σχολικής Επιτροπής κ. Ελισάβετ Κοτσώνη, ανακοινώνεται στους Δημότες ότι από σήμερα (10-05-2012) το απόγευμα (16:30 μ.μ) στο Δημοτικό Σχολείο της Τ.Κ Ηρακλείου, παραδίδονται μαθήματα προετοιμασίας για τις ερχόμενες εξετάσεις σε μαθητές Α,Β,Γ τάξεων Γυμνασίου, ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ – ΦΥΣΙΚΗΣ – ΧΗΜΕΙΑΣ.

Η παρακολούθηση των μαθημάτων είναι ΔΩΡΕΑΝ για τους συνδημότες μας και το πρόγραμμα θα διαμορφωθεί ανάλογα με τον αριθμό και τις ανάγκες των μαθητών που θα δηλώσουν συμμετοχή. Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6937266552 κ. Ηλία Βογιατζή.

Ο Δήμαρχος Λαγκαδά κ. Ιωάννης Αναστασιάδης, δήλωσε πως η δωρεάν ενισχυτική διδασκαλία των μαθητών μας, γίνεται “πιλοτικά” για φέτος, με στόχο την ανίχνευση των συνθηκών που θα αποτελέσουν πρόκριμα οργάνωσης δωρεάν ενισχυτικής διδασκαλίας για την επόμενη σχολική χρονιά, σε όλες τις Δημοτικές μας Ενότητες. Παράλληλα, ευχαριστεί τον καθηγητή Φυσικομαθηματικών κ. Βογιατζή Ηλία, για την εθελοντική προσφορά τους στους μαθητές του Δήμου μας.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ