2015-12-01 23:48:42
Φωτογραφία για ΣΤΗ ΧΙΛΗ ΚΑΙ... ΧΑΝΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Ο ΣΑΝΤΣΕΣ!
Ο Αλέξις Σάντσες, ο οποίος δεν θα αγωνιστεί στην αναμέτρηση της Άρσεναλ με τον Ολυμπιακό, βρίσκεται στη Χιλή όπου θα συνεχιστεί μέρος της αποθεραπείας του.

Η Άρσεναλ θα έρθει στον "Γ. Καραϊσκάκης" για να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της τελευταίας (6ης) αγωνιστικής του Champions League με... ηχηρές απουσίες, ανάμεσα σ' αυτές του Αλέξις Σάντσες και του Σάντι Καθόρλα.

Ο Χιλιανός θα μείνει εκτός δράσης - καθώς τραυματίστηκε στο ματς με αντίπαλο τη Νόριτς - για τουλάχιστον τρεις εβδομάδες και θα συνεχίσει στο Σαντιάγκο μέρος της αποθεραπείας του.

Η πρωτοβουλία δεν ανήκει στον ίδιο τον Αλέξις Σάντσες αλλά στον ομοσπονδιακό τεχνικό της "ρόχα", Χόρχε Σαμπάολι, οι οποίοι κάλεσαν τον ακραίο της Άρσεναλ να επιστρέψει στην πατρίδα του για να αναρρώσει με το ιατρικό επιτελείο της εθνικής.

"Έχουμε επαφή με τους γιατρούς, τον Χοσέ Αμαδόρ, γιατί έδωσαν μία εβδομάδα στον Αλέξις να έρθει στη Χιλή. Ο Αμαδόρ γνωρίζει πολύ καλά τη σωματοδομή του και θα δούμε εάν μπορέσουμε να επιταχύνουμε την επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους", υποστήριξε ο Χόρχε Σαμπάολι.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΟΡΛΑ!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΟΡΛΑ!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ