2012-05-10 13:16:05
Φωτογραφία για Τι λέει ο Κ.Μπόγδανος για τον ξυλοδαρμό του από τους άγνωστους
«Χθες το βράδυ είχα Άγιο» αποκαλύπτει ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Μπογδάνος, λίγες ώρες μετά από την βίαιη επίθεση που δέχτηκε από τραμπούκους τα ξημερώματα της Πέμπτης στην οδό Ζωοδόχου Πηγής στα Εξάρχεια.Συγκλονισμένος ο ίδιος περιγράφει  στον «αέρα» τα φρικιαστικά λεπτά που έζησε στα χέρια των δραστών, δηλώνοντας ωστόσο ότι έχει την αίσθηση πως δεν επρόκειτο για προσωπική επίθεση.

«Είμαι βέβαιος ότι δεν είχαν σκοπό τους τη ληστεία. Την ώρα που πήγα να ανοίξω την πόρτα του αυτοκινήτου μου, με άρπαξαν και με χτύπησαν με βία, σέρνοντας το κορμί μου για χιλιόμετρα. Καθώς με χτυπούσαν τους άκουσα να αναφέρονται στον ΣΚΑΙ και το Μνημόνιο. Κανείς, ωστόσο δεν είπε το όνομά μου. Έχω την αίσθηση πως δεν μιλάμε για προσωπική επίθεση. Εξάντλησαν όλο τους το χρόνο στο να με χτυπούν και να με βρίζουν. Πραγματικά, δεν θέλω να ποτιστώ από το ίδιο δηλητήριο που ποτίστηκαν αυτοί που μου επιτέθηκαν..», καταλήγει ο ταλαιπωρημένος δημοσιογράφος που έλαβε αισίως εξιτήριο σήμερα το πρωί, αφου υποβλήθηκε στις απαραίτητες εξετάσεις στο νοσοκομείο ΚΑΤ.


Τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο γλίτωσε από τους αδίστακτους κακοποιούς διμοιρία των ΜΑΤ που βρισκόταν στην οδό Ακαδημίας, την οποία κατάφερε να ειδοποιήσει ένας φίλος του.

Άμεσα κλήθηκε ασθενοφόρο με το οποίο ο δημοσιογράφος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, εκεί όπου διαπιστώθηκαν μώλωπες και εκδορές στο κεφάλι και το σώμα και κάταγμα στο χέρι.

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player

πηγή:protothema.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ