2012-05-10 13:19:02
Φωτογραφία για Τα ΠΡΕΠΕΙ και τα ΜΗ της σκουρόχρωμης επιδερμίδας στο μακιγιάζ
Οι αποχρώσεις στο μακιγιάζ πρέπει να ταιριάζουν με το χρώμα του δέρματος. Οι τάσεις της μόδας κάθε χρόνο και η προβολή απο την τηλεόραση, περιοδικά, sites καθώς και οι... διαφημίσεις νέων προϊόντων, γεννάνε την επιθυμία της συνολικής απόκτησης. Αυτό δεν σημαίνει ότι ταιριάζουν όλα σ΄όλους. Οι γυναίκες με σκουρόχρωμη επιδερμίδα ποιές αποχρώσεις πρέπει να επιλέγουν;

Συμβουλές δίνει στο www.Life2day.gr η Έλενα Δερμεντζόγλου -Καθηγήτρια επαγγελματικού μακιγιάζ -body painter.

Στην σκουρόχρωμη επιδερμίδα πρέπει να προσέχουμε και να επιλέγουμε αποχρώσεις που ‘’δένουν’’ με αυτή και δεν δημιουργούν μεγάλο contrast δηλαδή αντίθεση. Φυσικό και προσεγμένο αποτέλεσμα δίνουν οι αποχρώσεις του καφέ , γκρι, σκούρο μοβ.

Για να δώσετε φως στα μάτια μπορείτε να χρησιμοποιήσετε χρυσό σκούρο ή μπεζ τα οποία έχουν παραχθεί από το καφέ και το μπρονζέ.

Το ίδιο ισχύει και για την μαυρισμένη επιδερμίδα από τον ήλιο, πρέπει να επιλέξετε άλλα χρώματα απ αυτά του χειμώνα αν μαυρίζετε αρκετά. Τα παραπάνω χρώματα είναι ιδανικά .


Αποφύγετε τις αποχρώσεις φούξια, ροζ, τιρκουαζ, λαχανι, δηλαδή τις ψυχρές του χρωματικού κύκλου που κάνουν μεγάλη αντίθεση και δημιουργούν υπερβολικό αποτέλεσμα στην εμφάνιση σας.

Η επιλογή του κραγιόν και ρουζ πρέπει να είναι σε τόνους απαλούς όπως ροδακινί ,τριανταφυλλί, μπεζ-καφέ και όχι ροζ,φούξια ή πορτοκαλί .

Το φυσικό αποτέλεσμα κάνει την εμφάνιση σας πιο σαγηνευτική και εντυπωσιακή. Δεν θα σας κοιτάνε για τις λανθασμένες χρωματικές επιλογές αλλά για το πόσο σέξι δείχνετε!
life2day.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ