2015-12-02 17:58:52
Φωτογραφία για Το ΝΑΤΟ δικαιολογεί την Τουρκία: Άλλο οι τουρκικές παραβιάσεις στο Αιγαίο και άλλο οι ρωσικές στην Τουρκία
Σε μια απίστευτη κυνική δήλωση που ουδόλως προάγει την αλληλεγγύη μέσα σε μια συμμαχία - το αντίθετο κάνει -  προχώρησε  ο Γ.Γ. του ΝΑΤΟ κ.Jens Stoltenberg σε σχέση με τις παραβιάσεις των Ρώσων και τις παραβιάσεις των Τούρκων στο Αιγαίο:

Προσκεκλημένος στην χθεσινή εκπομπή της παρουσιάστριας του CNN, κ. Hala Gorani, και ερωτηθείς σχετικά με τις παραβιάσεις της Τουρκίας, στον ελληνικό εναέριο χώρο και την αντίδραση του ΝΑΤΟ, απάντησε :

«Αυτό το θέμα είναι εντελώς διαφορετικό από την παραβίαση του τουρκικού εναέριου χώρου από την Ρωσία».

«-Δηλαδή; Υπάρχουν δύο μέτρα και δύο σταθμά;» τον ρώτησε η κ. Gorani.

«Όχι, τονίζουμε ότι πρέπει να γίνεται σεβαστός ο εναέριος χώρος της κάθε χώρας. Αλλά οφείλουμε να καταλάβουμε ότι η Τουρκία βρίσκεται σε μια πολύ ιδιαίτερη θέση. Είναι μία χώρα όμορη με τη Συρία και γνωρίζουν την εντατική ανάπτυξη των ρωσικών στρατευμάτων στην περιοχή», είπε προσπαθώντας να δικαιολογήσει τις τουρκικές παραβιάσεις στο Αιγαίο, δημιουργώντας απορίες για τον τρόπο που "βλέπουν" κάποιοι το Διεθνές Δίκαιο.  ( Ο διάλογος από την Birgunμε τίτλο «ΝΑΤΟ : Άλλο η Τουρκία, άλλο η Ελλάδα»).
 
kranos
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ