2012-05-10 14:26:29
Φωτογραφία για «Θετικό το κλίμα για Σαββίδη»
Στην εκπομπή του Libero 107,4 «Γεγονότα» φιλοξενήθηκε ο σύμβουλος του ΑΣ ΠΑΟΚ, κ. Άλκης Ησαϊάδης και συζήτησε με τους συντελεστές της εκπομπής για την χθεσινή συνέλευση του ερασιτέχνη και το επενδυτικό ενδιαφέρον του κ. Σαββίδη. Την στιγμή της επικοινωνίας, ο κ. Ησαϊάδης ήταν στο γήπεδο της Τούμπας και συντόνιζε την συγκέντρωση τροφίμων από φίλους του ΠΑΟΚ για ευπαθείς κοινωνικά ομάδες και ανέφερε : «Έχουμε αρκετό κόσμο ήδη στην Τούμπα και με τον αγώνα θα υπάρξει πιστεύω περισσότερος στην συνέχεια. Μέχρι τις 18.00 θέλει η αστυνομία να τα έχουμε μαζέψει, αφού αυτό ζήτησε ο παρατηρητής του αγώνα. Είμαστε εδώ από τις 7 το πρωί και μέχρι τις 6 θα είμαστε εδώ, μαζεύουμε τα τρόφιμα και θα τα πάμε στην ιερά Μητρόπολη. Υπάρχει μεγάλη ανταπόκριση και μπορεί να το συνεχίσουμε και στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο»

Για το χθεσινό ΔΣ του ερασιτέχνη και το θέμα του Σαββίδη: «Είναι θετικός ο ΑΣ, θέλει να προχωρήσει μία κατάσταση με οποιονδήποτε είναι διαθέσιμος
. Θετικό κλίμα και οι πρόεδροι του ΑΣ και της ΠΑΕ με σύννομες διαδικασίες, θα συνεχίσουν τις συζητήσεις. Αντιλήφθηκα ότι βρίσκονται σε πολύ καλό σημείο οι συζητήσεις. Ποτέ ο ΑΣ δεν ήταν εμπόδιο για κανένα θέμα. Ολα είναι θέμα συνεννόησης και αυτό που ορίζει ο νόμος. Ο ΑΣ συμμετέχει με 10% στην ΠΑΕ. Μέσα από σύννομες καταστάσεις πιστεύω θα φτάσουμε σε ένα τέλος, πάντως χθες δεν συζητήθηκαν ποσά και τέτοια πράγματα»

Τέλος, για τις εκλογές του ΑΣ : «Θα βρει ο λαός του ΠΑΟΚ τη δυνατότητα και θα έχει διοίκηση μετά τις 29 Μαΐου»
paokrevolution
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Γιαούρτωσαν τον Τσάκα!
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Γιαούρτωσαν τον Τσάκα!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ