2012-05-10 14:43:36
Φωτογραφία για Ναζιστικά Φαντάσματα (4)
Γράφει ο Χρήστος Η.Χαλαζιάς

Αυτοί οι έγχρωμοι όμως αποτελούν μια δύναμη που έχει διεκδικήσεις, που θέλει βελτιωμένο βιοτικό επίπεδο και καλύτερο μισθό, έχουν με άλλα λόγια τις ίδιες διεκδικήσεις που έχουν και οι λευκοί εργάτες. Είναι η ανεργία και η οικονομική κρίση που ενίσχυσε το φυλετισμό στις ευρωπαϊκές χώρες, γιατί ακριβώς εμφανίστηκε το φαινόμενο της ανεργίας οι λευκοί θέλουν τώρα να έχουν μια απασχόληση έστω και σε μια δευτερεύουσα εργασία που δεν την καταδέχονταν πριν.

Έτσι λοιπόν βλέπουν ότι η μόνη λύση είναι να φύγουν οι έγχρωμοι για να πάρουν τη θέση τους. Και αυτή η κατάσταση δημιουργεί την αντίθεση απέναντι στους έγχρωμους και επίσης απέναντι στους ξένους εργάτες, Ιταλούς, Έλληνες, Ισπανούς, που εργάζονται παραδείγματος χάρη στη Γερμανία, στον Καναδά ή σε άλλες χώρες.

Υπάρχει φόβος του λευκού ανθρώπου; Αποτελεί ένα ξεχωριστό είδος μέσα στο ανθρώπινο γένος που θα εξαφανιστεί στο μέλλον γιατί παρακμάζει βιολογικά, πνευματικά, οργανικά; Ασφαλώς όχι, ο λευκός άνθρωπος δεν πρόκειται να εξαφανιστεί όπως εξαφανίστηκαν παραδείγματος χάρη τα προϊστορικά θηρία.(18) Κάτι τέτοιο είναι αδιανόητο. Απλούστατα χάνει την κυριαρχία του στην υδρόγειο και παύει ο λόγος του να είναι νόμος για όλους τους λαούς του κόσμου ανεξάρτητα από φυλή.


Χωρίς αμφιβολία περνάμε κοσμοϊστορική περίοδο, γιατί αλλάζουν τα πάντα στην υδρόγειο. Αυτό που καλούμε Τρίτο Κόσμο είναι η συγκεκριμενοποίηση της μεταβολής αυτής. Τρίτος Κόσμος είναι οι έγχρωμοι λαοί που τώρα είναι ενωμένοι στις κοινές επιδιώξεις τους. Και όπως λέει ο Κουβανός Πρόεδρος Φιντέλ Κάστρο οι αριθμοί αποτελούν τη δύναμη των πρώην αποικιοκρατούμενων λαών, ήρθε η ώρα για μια νέα κατάσταση πραγμάτων σε παγκόσμια κλίμακα. (19)

Υπάρχει ασφαλώς μια δημογραφική αναρχία στον κόσμο. Η πληθυσμιακή ανάπτυξη δεν γίνεται με βάση επιστημονικά δεδομένα. Στις υποανάπτυκτες χώρες κυριολεκτικά καλπάζει. Και εκείνο που παρατηρεί κανείς είναι ότι ενώ οι μαύροι και οι άλλες φυλές έχουν υψηλό ποσοστό γεννήσεων στην Ευρώπη και στην Αμερική οι γεννήσεις περιορίζονται. Χωρίς αμφιβολία είναι ένα πρόβλημα που αφορά τον συσχετισμό ισχύος ανάμεσα στις δυο φυλές. Αλλά αυτό βέβαια δεν θα οδηγήσει στην καταστροφή του κόσμου. Γιατί είναι γεγονός όσο αναπτύσσεται το βιοτικό επίπεδο στις χώρες του Τρίτου Κόσμου και οργανώνεται η ζωή τόσο περισσότερο περιορίζονται και οι γεννήσεις.

Είναι χαρακτηριστικό ότι στην Κίνα η εκστρατεία για τη μείωση των γεννήσεων είχε θετικά αποτελέσματα όπως επίσης και στην Ιαπωνία και λιγότερο θετικά στην Ινδία. Πρέπει να περιμένουμε λοιπόν, ότι αυτή η δημογραφική έξαρση που παρουσιάζεται στις χώρες των εγχρώμων λαών θα καμφθεί αργότερα. Σε οποιαδήποτε όμως περίπτωση πρέπει να γνωρίσουμε ότι ο λευκός άνθρωπος περνά μια κρίση, αυτή όμως δεν συνδέεται με την εμφάνιση του ή όχι. Είναι ουσιαστικά μια κρίση προσαρμογής μπροστά σε μια νέα πραγματικότητα. Δεν μπορούμε να πούμε ότι η δημογραφική έκρηξη των εγχρώμων λαών και η συρρίκνωση των λευκών θα έχει καταστροφικά πολιτικά, οικονομικά ή και στρατιωτικά αποτελέσματα στο πεδίο των διεθνών φυλετικών σχέσεων.

Αυτό το υποστηρίζουν οι φυλετικές και οι νεοφασιστικές οργανώσεις και είναι άσχετο με την πραγματικότητα και την αλήθεια. Η δύναμη μιας χώρας δεν εξαρτάται από τον αριθμό οτυ πληθυσμού. Πολύ σωστά βέβαια κάνει ο Φιντέλ Κάστρο και λέει ότι οι έγχρωμοι πρέπει να ευνοηθούν, διότι μόνο οι ενοποίηση τους θα τους εξασφαλίσει την απαραίτητη δύναμη για να βελτιώσουν τη θέση τους στον κόσμο. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα υποβαθμίζεται διαρκώς η λευκή φυλή έως ότον θα εξαφανισθεί. Είμαι αισιόδοξος -λέει ο Γάλλος καθηγητής δημογραφίας στο ανώτατο Ινστιτούτο πολιτικών επιστημών στο Παρίσι Ζώρζ Ταπίνο- ο περιορισμός των γεννήσεων στην Ευρώπη αλλά και στην Αμερική δεν είναι συνέπεια φυλετικού χρώματος αλλά αποτέλεσμα οικονομικών εξελίξεων και βιοτικών συνθηκών. Οι σημερινοί άνθρωποι έγιναν εγωιστές, θέλουν να απολαύσουν τη ζωή τους και σκέφτονται μόνο τον εαυτό τους. Γι’ αυτό και αποφεύγουν να κάνουν παιδία. (20) Αλλά κατά την άποψη μου η δημογραφική κάμψη που παρουσιάζεται στις χώρες των λευκών λαών δεν είναι δυνατόν να μας γεννά αμφιβολίες ή και αγωνία για το μέλλον της λευκής φυλής.

Η εξέλιξη που παρουσιάζεται στο πεδίο αυτό είναι πάρα πολύ βραδεία και δεν συνδέεται με κοσμογονικές μεταβολές. Τα έθνη μπορούν να έχουν δύναμη και να γνωρίζουν περιόδους ακμής και παρακμής. Το ίδιο όμως συνδέεται με τη μοίρα των πληθυσμών. Απλούστατα σήμερα είναι μια περίοδος κατά την οποία οι έγχρωμοι λαοί έχουν περισσότερες δυνατότητες ανάπτυξης και προόδου. Αυτό που υπήρχε στο παρελθόν ήταν λάθος, ήταν αδικία σε βάρος των εγχρώμων λαών. Τώρα βρισκόμαστε μπροστά σε μια νέα πραγματικότητα. Πριν από μερικούς μήνες κυκλοφορούσε ένα βιβλίο από την καθηγήτρια της δημογραφίας Μπεατρίς Ντελαχαί η οποία υποστηρίζει ότι πρέπει να υπάρχουν κάποιες ανησυχίες για την τύχη της λευκής φυλής στον κόσμο.

Το βιβλίο έχει τον τίτλο «η αυτοκτονία του λευκού ανθρώπου» και αναφέρετε ότι το 2000 θα έχουμε μια νέα δημογραφική πραγματικότητα στον κόσμο. «Δεν βλέπω το πρόβλημα λέει από άποψη φυλετική αλλά σαν αποτέλεσμα του παγκόσμιου ανταγωνισμού που διεξάγεται ανάμεσα στην ανατολή και τη δύση και ανάμεσα στο βορρά και το νότο.

Στο έτος 2000 θα πρέπει οι δημογράφοι με βάση τα στοιχεία και τις στατιστικές να κάνουν μια σύγκριση ανάμεσα στη δημογραφική κατάσταση της περιόδου αυτής, δηλαδή του έτους 2000 με την κατάσταση που υπήρχε μετά το τέλος του δεύτερου παγκοσμίου πολέμου, δηλαδή το 1945.

Γαλλίδα επιστήμων υποστηρίζει, μέσα σε αυτή την περίοδο των 55 ετών από το 1945 έως το 2000 η σύνθεση του πληθυσμού της υδρογείου άλλαξε σημαντικά και η αλλαγή αυτή έγινε σε βάρος του λευκού ανθρώπου. Θα κατοικούν χωρίς άλλο πολλοί περισσότεροι άνθρωποι στη γη μας στο έτος 2020, αλλά η συντριπτική πλειοψηφία θα αποτελείται από εγχρώμους, ενώ οι λευκοί θα περιορίζονται.
I-Reporter
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ