2012-05-10 14:45:07
Φωτογραφία για Όταν λέμε ότι είναι ένοχοι όλοι, εννοούμε όλοι...
Αφού τους «ακυρώσαμε», σχεδιάζουν να μας εξοντώσουν

Μετά και τις τελευταίες εξελίξεις, είναι γεγονός πως οδεύουμε σε πολιτειακή ανωμαλία, αφού τα στρατηγεία των κομμάτων (κυρίως των μνημονιακών) δείχνουν να επεξεργάζονται λύσεις οι οποίες δεν επαφίενται επακριβώς στο Σύνταγμα της χώρας.

Παρακάμπτοντας την λαϊκή εντολή, την οποία προσχηματικά και μόνο χρησιμοποιούν στις αναφορές τους, γίνεται πασιφανές πως το ένοχο και επί πολλά χρόνια διεφθαρμένο και άρρωστο πολιτικό σύστημα, θέλοντας να αποφύγει την επερχόμενη τιμωρία του, επιλέγει την οδό της ανομίας, προφασιζόμενοι τις απειλές που έχουν εξακοντίσει οι «φίλοι», οι «εταίροι» και οι «δάνειες δυνάμεις».

Γνωρίζουν πως βρίσκονται προ του οδυνηρού τους τέλους όλοι οι υπογράφοντες τα μνημόνια πως η επιλογή τους να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις των οικονομικών δολοφόνων της χώρας, αντί να προτάξουν την ανάγκη διατήρησης της οικονομικής και κοινωνικής ασφάλειας των Ελλήνων πολιτών.


Γνωρίζουν όλοι εκείνοι που παρέδωσαν την κυριαρχία της χώρας στην τρόικα, πως βρίσκονται ενώπιον των τεραστίων ευθυνών τους και πολύ σύντομα θα λογοδοτήσουν στην Δικαιοσύνη για τις επιλογές τους.

Γνωρίζουν πως έχουν συνεισφέρει τα μέγιστα στον εξανδραποδισμό πάρα πολλών Ελλήνων πολιτών, πως έχουν καταρρακώσει ηθικά και κατ’ επανάληψη το διεθνές κύρος τόσο της Ελλάδας όσο και των Ελλήνων, πως έχουν διαταράξει την εσωτερική ειρήνη και ασφάλεια και έχουν παραδώσει τον πλούτο της χώρας σε χέρια τοκογλύφων Γνωρίζουν όλοι εκείνοι που συνήργησαν στην μετατροπή της χώρας σε χώρο, πως παραβίασαν κατ’ επανάληψη το Διεθνές Δίκαιο, ενώ έχουν καταργήσει επί της ουσίας το Ελληνικό Σύνταγμα και λογικά τους αναμένουν οι μέγιστες (ίσως και πρωτόγνωρες για τα Ελληνικά δικαστικά δεδομένα) ποινές.

Προσπαθούν, λοιπόν, με νύχια και με δόντια να διατηρηθούν στις θέσεις «εξουσίας» που παρανόμως κατέχουν σήμερα, αφού έχουν ήδη χλευασθεί από τον Ελληνικό λαό μέσα από τις τελευταίες εκλογές. Αυτή ακριβώς την χρονική στιγμή, προφασιζόμενοι και πάλι την διάσωσή μας, λειτουργούν προς την κατεύθυνση δημιουργίας πολιτειακής ανωμαλίας, με μοναδικό στόχο την προσωπική τους διάσωση.

Είναι οι ίδιοι που αρνήθηκαν (με νόμο) την έρευνα του χρέους, είναι οι ίδιοι που αρνήθηκαν την έρευνα των οικονομικών των βουλευτών σε Ελβετικές τράπεζες, είναι οι ίδιοι που ξεπουλούν ακόμη και προεκλογικά τα λιμάνια και τις επιχειρήσεις ύδρευσης της χώρας!!!

Είναι οι ίδιοι που κατήργησαν την Αθήνα από πρωτεύουσα της Ελλάδας, αφού κατόρθωσαν να εισάγουν λαθραίους πολίτες από κάθε άκρη της γης, με απώτερο σκοπό την αντικατάσταση των Ελλήνων ιθαγενών πολιτών.

Είναι οι ίδιοι που υπέγραψαν την μεταβολή του βιοτικού επιπέδου των Ελλήνων, σε αυτό της Βουλγαρίας… και κυκλοφορούν προστατευόμενοι από δεκάδες αστυνομικούς…

Προ του πολιτικού πραξικοπήματος που επέρχεται, προ της πολιτειακής ανωμαλίας (που ευχόμαστε είτε να μην συμβεί είτε να είναι η μοναδική ανωμαλία που θα συμβεί), προ μίας τεράστιας κρίσης που έρχεται και θα χτυπήσει μέσα στο καλοκαίρι, οι «άρχοντες» με τις κίβδηλες εξουσίες, προχωρούν προς την αυτοδιάσωσή τους, με αντάλλαγμα ολόκληρη την χώρα.

Πόσο εύκολο θα τους ήταν, άραγε, να συλλάβουν τους υπεύθυνους της καταστροφής, να τους οδηγήσουν στην Δικαιοσύνη και με το χαρτί της ενοχής τους να ακυρώσουν τις υπογραφές τους, ως υπογραφές απατεώνων…! Όμως, για να γίνει αυτό, θα πρέπει να διατάξουν την δική τους σύλληψη… Και αυτό, δεν προβλέπεται από τον προσωπικό κώδικα τιμής τους… Προτιμούν να ρίξουν την χώρα στο κλουβί των λεόντων, παρά να προχωρήσουν οι ίδιοι στην εντιμότητα…

Και αφού 56 λαθρομετανάστες μπήκαν στο στρατόπεδο της Αμυγδαλέζας, αφού εξαφανίστηκαν και οι πόρνες από την Αθήνα, αφού δεν έχουν άλλο τρόπο για να μας… κοιμίσουν… Ήρθε η ώρα να ετοιμαστούμε όλοι μας, για τα χειρότερα… Καλή δύναμη σε όλους και σε όλες.

Κωνσταντίνος
kostasxan.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ