2012-05-10 15:30:05
Φωτογραφία για Εξετάζει Σαντάνα ο Ολυμπιακός
Την περίπτωση του κεντρικού αμυντικού της Μπορούσια Ντόρτμουντ Φελίπε Σαντάνα εξετάζει ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με δημοσίευμα των Βραζιλιάνων

Τον κεντρικό αμυντικό της Ντόρτμουντ Φελίπε Σαντάνα έχει βάλει στο στόχαστρό του ο Ολυμπιακός σύμφωνα με δημοσιεύμα του γερμανικού Τύπου. Ο Βραζιλιάνος στόπερ έχει προσελκύσει το εδνιαφέρον των Γκλάντμπαχ και Λεβερκούζεν.

Ο 26χρονος στόπερ της πρωταθλήτριας Γερμανίας και αντιπάλου του Ολυμπιακού στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ αποκτήθηκε από την ομάδα της Βεστφαλίας τοκαλοκαίρι του 2008 από τη Φιγκεϊρένσε. Την φετινή χρονιά αγνωίστηκε 13 φορές στην Μπουντεσλίγκα και 3 στο Τσάμπιονς Λιγκ ως αλλαγή (πέντε λεπτά κόντρα στον Ολυμπιακό), είναι σε αναζήτηση ομάδας, παρά το γεγονός ότι δεσμεύεται με συμβόλαιο ενός ακόμη χρόνου με την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός, ο οποίος έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον των Γκλάντμπαχ και Λεβερκούζεν, με τη διοίκηση της Ντόρτμουντ να φέρεται διατεθειμένη να τον παραχωρήσει μ' ένα ποσό κοντά στο ένα εκ. ευρώ. Η περίπτωσή του δεν αποκλείεται να είναι άρρηκτα συνδεδμένη με τη υπόθεση παραμονής ή όχι του Όλοφ Μέλμπεργκ.

Η Ντόρτμουντ είναι διατεθειμένη να τον παραχωρήσει με ένα ποσό της τάξεως του 1 εκατ. ευρώ. Ο Φελίπε Σαντάνα έχει καλή τενχική κατάρτιση και έχει έφεση να σκοράρει σε στημένες φάσεις.

Πηγή: www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ