2012-05-10 15:30:14
Φωτογραφία για Απάντησε ο Βρύζας στον Καμπάνη
Ο Ζήσης Βρύζας μέσω ανακοίνωσης του απάντησε στην χθεσινή ανακοίνωση του Καμπάνη με την οποία δήλωνε πώς προς το παρόν αποσύρει το ενδιαφέρον του. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ τονίζει πώς πράγματι ο Καμπάνης ανταποκρίθηκε άμεσα στα αιτήματα που είχαν τεθεί. Η ανακοίνωση:

«Αξιότιμε κ.Καμπάνη,

Σε απάντηση της επιστολής σας κι όπως σας έχω αναφέρει ήδη, πρωταρχικός μου σκοπός είναι η εύρεση ενός επενδυτή που θα αναλάβει τις τύχες της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Ξέρετε επίσης ότι ουδέποτε με απασχόλησε η προσωπική μου ανάμειξη στο μέλλον του ΠΑΟΚ, εφόσον η αναζήτηση αυτή έχει αίσιο τέλος.

Αναγνωρίζω την άμεση ανταπόκριση σας στα αιτήματά μας. Σας ενημέρωσα επίσης άμεσα τηλεφωνικά ότι εμφανίστηκε και δεύτερος υποψήφιος επενδυτής.

Αντιλαμβάνομαι την ευθύνη της κατάστασης, όπως επίσης και του προβληματισμούς που εκθέσατε και δημοσίως όλο αυτό το διάστημα. Θεωρώ όμως ότι ακολουθώ το δρόμο που οφείλω προκειμένου να βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση για την ομάδα. Σκοπός μου είναι να διαχειριστώ τις διαδικασίες με σεβασμό και υπερασπιζόμενος τα συμφέροντα του ΠΑΟΚ προς κάθε κατεύθυνση. Με εκτίμηση, Ζήσης Βρύζας

Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ».
paokrevolution
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ