2012-05-10 15:37:26
Φωτογραφία για Ο Βενιζέλος παρέλαβε την εντολή, αλλά ο Κουβέλης ...
Ο κ. πρόεδρος της δημοκρατίας μου έδωσε τη διερευνητική εντολή προκειμένου κάνουμε και εμείς την προσπάθεια που απαιτείται...

Όπως ξέρετε η δική μας πρόταση ήταν και είναι να συνεργαστεί κυβέρνηση ευρείας συνεργασίας των φιλοευρωπαϊκών κομμάτων. Είναι καθαρό ότι ο λαός θέλει σταθερότητα θέλει να αποφύγουμε τις εκλογές.

Είναι υποχρέωση όλων των κομμάτων να βοηθήσουν. Θα απευθυνθώ σε όλα τα κόμματα θα ξεκινήσω από τη ΝΔ, το ΣΥΡΙΖΑ και τη Δημοκρατική Αριστερά.

Δεν θεωρώ ότι οι λεγόμενες αντιμνημονιακές δυνάμεις είναι εκτός του πλαισίου αυτού. Δεν δηλώνω αισιόδοξος δηλώνω όμως υπεύθυνος και προσανατολισμένος σε αυτόν το στόχο που πιστεύω ότι υπηρετεί το εθνικό συμφέρον, Μας είπε ο Έλληνας πολίτης ότι δεν εμπιστεύεται κανένα κόμμα μόνο του».

Τα παραπάνω δήλωσε πριν από λίγη ώρα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος ύστερα από τη συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας όπου παρέλαβε τη διερευνητική εντολή για το σχηματισμό κυβέρνησης.


Η προσπάθεια όμως του Ε. Βενιζέλουίσως αποβεί και αυτή άκαρπη καθώς ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης ξέκοψε με ένα tweeter τις φήμες που το ήθελαν να αποδέχεται την πρωθυπουργία σε μια κυβέρνηση μεταξύ των τριών κομμάτων.

«Ο κ. Κουβέλης δεν αποδέχεται την πρωθυπουργία», ανέφερε η λιτά η ανακοίνωση της ΔΗΜΑΡ με αποτέλεσμα ο σχηματισμός κυβερνώσης να βρίσκεται για άλλη μια φορά στον αέρα.

Πάντως και με νεότερη ανακοίνωσή της η ΔΗΜΑΡ ισχυρίζεται πως το tweeter δεν σιχύει περιμένοντας προφανώς την πρόεταση Βενιζέλου για το σχηματισμό οικουμενικής.
24wro
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ