2012-05-10 15:45:15
Φωτογραφία για Μάχη… σεντονιού στην Τούμπα
Ο πρώτος γύρος των play offs ολοκληρώνεται την Πέμπτη, με το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα να κρίνει την πρώτη θέση Στο άλλο παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής, η ανεβασμένη ΑΕΚ υποδέχεται τον επικίνδυνο Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ.

ΑΕΚ-Ατρόμητος (17:45, Nova 1)

Με την ψυχολογία στα ύψη η ΑΕΚ μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού, θέλει να περάσει το εμπόδιο του Ατρόμητου, για να παραμείνει σε τροχιά πρώτης θέσης. Βέβαια, οι Περιστεριώτες παραδοσιακά δυσκολεύουν την Ένωση και ο Νίκος Κωστένογλου το έχει επισημάνει αυτό στους παίκτες του.

Αγωνιστικά δεν λείπουν τα προβλήματα, καθώς ο Δημήτρης Σιαλμάς έμεινε εκτός της 25μελούς αποστολής, στην οποία συμμετέχουν οι Κώστας Μανωλάς και Γρήγορης Μάκος.

Στην αποστολή συμμετέχουν οι: Κωνσταντόπουλος, Αραμπατζής, Μοσχονάς, Καφές, Κοντοές, Χέλγκασον, Μανωλάς, Γκερέιρο, Μπέλεκ, Λεονάρντο, Χοσέ Κάρλος, Τσίτας, Ρίκκα, Μάκος, Καράμπελας, Αργυρίου, Λαγός, Βάργκας, Γκούντγιονσεν, Γεωργέας, Λυμπερόπουλος, Μπουγαΐδης, Εγγλέζου, Κλωναρίδης, Φούντας.


Ο Ατρόμητος από την πλευρά του θέλει να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις, μη έχοντας ιδιαίτερο άγχος. Ωστόσο, τρώγοντας έρχεται η όρεξη και μέχρι τώρα οι παίκτες του Γιώργου Δώνη έχουν πάρει βαθμό από ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό και θέλουν θετικό αποτέλεσμα και απέναντι στην ΑΕΚ.

Το ευχάριστο για τους Περιστεριώτες είναι ότι ο Κώστας Γιαννούλης συμπεριλήφθηκε στην αποστολή, ενώ εκτός έμειναν οι τραυματίες Τάτος και Καραγκούνης, καθώς και ο τιμωρημένος Ιγκλέσιας.

Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι: Ιτάνζ, Ράντμαν, Σκόνδρας, Νάστος, Σφακιανάκης, Οικονόμου, Ζουέλα, Τόμας, Φυτανίδης, Μπάλλας, Καραμάνος, Γιαννούλης, Δημούτσος, Γκαρσία, Μπρίτο, Επστάιν, Αναστασάκος, Μήτρογλου.

ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός (20:00, Nova 1)

Την ευκαιρία να βρεθεί στην πρώτη θέση της βαθμολογίας των play offs  έχει ο ΠΑΟΚ, ο οποίος θέλει τη νίκη με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» θέλει να βρεθεί σε θέση οδηγού και να κρατά στη συνέχεια την τύχη στα χέρια του για την πρώτη θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League.

Αγωνιστικά ο Λάζλο Μπόλονι δεν αντιμετωπίζει προβλήματα, με τους

Γλύκο, Κατσικά, Παναγιωτούδη, Τσουκαλά και Σνάουτσνερ να μένουν εκτός αποστολής, καθώς δεν βρίσκονται στα άμεσα πλάνα του.

Στην 20άδα του ΠΑΟΚ συμμετέχουν οι: Αθανασιάδης, Αποστολόπουλος, Γεωργιάδης, Γιάννου, Μαλεζάς, Μπαλάφας, Παπάζογλου, Σαλπιγγίδης, Σταφυλίδης, Φωτάκης , Χαλκιάς, Λίνο, Τσίριλο, Έτο, Γκαρσία, Ίβιτς, Κρέσιτς, Λάζαρ, Νιμανί, Ρομπέρ.

Ο Παναθηναϊκός δεν έχει κάνει καλή εκκίνηση στα πλέι οφ και γι’ αυτό θέλει τη νίκη στην Τούμπα επί του ΠΑΟΚ, προκειμένου να καλύψει το χαμένο έδαφος και να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας. Το παιχνίδι έχει οριακό χαρακτήρα για τους «πράσινους», κάτι που έχει τονίσει στους παίκτες ο Ζεσουάλντο Φερέιρα.

Στα αγωνιστικά δεν λείπουν οι απουσίες για το Τριφύλλι, καθώς νοκ άουτ έχουν τεθεί οι Σπυρόπουλος και Νίνης, ενώ απόντες είναι και οι Λέτο, Ρούντολφ, Ιωαννίδης, Καπίνο, Μαυρίας, Φουρλάνο και Λαγός (οι τέσσερις τελευταίοι θα ενισχύσουν την ομάδα Κ20 του Παναθηναϊκού στο σημαντικό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ). Αντίθετα, επιστρέφει ο Κλέιτον.

Στην αποστολή του Παναθηναϊκού μετέχουν οι: Κοτσόλης, Καρνέζης, Ταμπάκης, Σεϊταρίδης, Σαριέγκι, Μπουμσόνγκ, Καντέ, Μπιάρσμιρ, Μαρίνος, Βύντρα, Βιτόλο, Χριστοδουλόπουλος, Ζέκα, Σιμάο, Καραγκούνης, Κλέιτον, Τοτσέ, Κουίνσι και Πετρόπουλος.
onsports.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Το Facebook του... Εγέρθητου
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Το Facebook του... Εγέρθητου
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ