2015-12-08 01:19:47
Φωτογραφία για Στη δικαιοσύνη οδεύουν ήδη οι απολυμένοι διοικητές των νοσοκομείων! Όλο το παρασκήνιο
Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2015

Της Δήμητρας Ευθυμιάδου

Πριν καλά καλά απολυθούν σπεύδουν ήδη προς τη δικαιοσύνη αρκετοί διοικητές νοσοκομείων, που είδαν από το πρωί της Δευτέρας το όνομά τους να φιγουράρει στη λίστα με τις απομακρύνσεις. Διαβάστε ΕΔΩ το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ : «Φεύγουν οι διοικητές των Νοσοκομείων! Έτοιμη η υπουργική απόφαση».

Έγκυρες πληροφορίες του HealthReport.gr αναφέρουν ότι αρκετοί από τουςδιοικητές νοσοκομείων που ενημερώθηκαν τηλεφωνικά ότι πρέπει να αποχωρήσουν, συνομιλούν ήδη με τα νομικά τους γραφεία, κάτι που άλλωστεετοίμαζαν εδώ και καιρό.

Οι προσφυγές τους θα αφορούν σύμφωνα με πηγές του HealthReport.gr στον τρόπο που αξιολογήθηκαν καθώς η διαδικασία διήρκησε το πολύ ένα τέταρτο αλλά και στα ίδια τα κριτήρια της αξιολόγησης που ήταν ασαφή.

Σε δεύτερη φάση αναμένεται να προσφύγουν και για αποζημιώσεις όσοι απολύονται χωρίς να έχει λήξει η θητεία τους αναφέρουν οι ίδιες πηγές του HealthReport.gr.


Μόνο τρεις πέρασαν το …σκόπελο της αξιολόγησης

Πάντως στην περιφέρεια της Αττικής από τη διαδικασία της αξιολόγησης πέρασαν μόλις τρεις διοικητές νοσοκομείων, όπως είχε γράψει σε ρεπορτάζ του τοHealthReport.gr διαβάστε ΕΔΩ όλες τις λεπτομέρειες.

Πρόκειται για τρεις διοικητές οι οποίοι θα παραμείνουν στο ΕΣΥ αλλά όχι στα ίδια νοσοκομεία που διοικούν σήμερα. Αναμένεται με βάση τις υπάρχουσες πληροφορίες του HealthReport.gr, να μετακινηθούν σε άλλα νοσοκομεία πιθανότατα μικρότερα από αυτά που είναι σήμερα.

Πρόκειται άλλωστε για τρεις διοικητές νοσοκομείων που σήμερα διοικούν από τα μεγαλύτερα νοσηλευτικά ιδρύματα της χώρας.

Από την αξιολόγησή τους προέκυψε ότι ήταν από τους ελάχιστους που είχαν περιορίσει τις άσκοπες δαπάνες στα νοσοκομεία και είχαν κάνει την ορθότερη διαχείριση σε σχέση με τα κονδύλια που είχαν στη διάθεσή τους.
medispin
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ