2012-05-10 16:38:28
Φωτογραφία για Τσίπρας: Δεν θα προδώσουμε τον λαό για τρία υπουργεία [Βίντεο]
«Τα κόμματα του μνημονίου ψάχνουν έναν αριστερό Καρατζαφέρη για να συνεχίσουν τη λαίλαπα του μνημονίου», δήλωσε ο επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, αμέσως μετά τη συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια, στον οποίο επέστρεψε τη δεύτερη διερευνητική εντολή σχηματισμού κυβέρνησης μετά τις εκλογές του 2012 Ο κ. Τσίπρας έκανε λόγο για προσχηματική στήριξη αριστερής κυβέρνησης από ΠΑΣΟΚ και ΝΔ και υπογράμμισε ότι η νέα κυβέρνηση θα πρέπει να είναι σε αρμονία με τη λαϊκή βούληση και πρόσθεσε ότι θα πρέπει να αντικαταστήσει τα μέτρα λιτότητας που προβλέπει το μνημόνιο.

«Εμείς δεν πρόκειται να προδώσουμε την εμπιστοσύνη που μας έδωσε λαός. Θα αγωνιστούμε μέχρι τέλους για να σχηματιστεί κυβέρνηση σε αρμονία με τη λαϊκή επιταγή», υπογράμμισε και επανέλαβε τη θέση του «να ματαιωθούν τα μέτρα της λιτότητας».

«Δε θα ματαιώσουμε την ελπίδα του ελληνικού λαού», είπε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας ότι «δεν θα προδώσουμε την εμπιστοσύνη του λαού για να πάρουμε τρία υπουργεία».
Kafeneio
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ