2012-05-10 16:34:34
Φωτογραφία για Πρωτάθλημα ο Ηρακλής, φιέστα και οι δύο!
Δεν άλλαξε στάση, κάτι που αναμενόταν, ο Φοίνικας. Οι Συριανοί ενημέρωσαν αλλά όχι με έγγραφο την ΕΣΑΠ πως δεν θα κετέβουν στον τελικό, με τον Ηρακλή να κατακτά το πρωτάθλημα. Φιέστα και για τους δύο για μια διοργάνωση που ολοκληρώνεται όπως της αξίζει.

Θεωρήθηκε και όχι άδικα ως το χειρότερο πρωτάθλημα όλων των εποχών. Χειρότερο όχι τόσο για την απουσία μεγάλων παικτών, καθώς έτσι μίκρυνε η ψαλίδα και είδαμε ντέρμπι, όχι τόσο γιατί δεν υπήρξαν ομάδες που έκαναν την έκπληξη, όπως οι Φοίνικας και Παμβοχαϊκός, αλλά γιατί η οργάνωση ήταν το λιγότερο αστεία. Η ΕΣΑΠ απέτυχε παταγωδώς με συνέπεια να μην γίνει ποτέ ο πέμπτος τελικός και αυτή η διοργάνωση να ολοκληρωθεί όπως πραγματικά της άξιζε!

Ο Φοίνικας Σύρου, όπως άλλωστε ήταν δεδομένο μετά και τις χθεσινές δηλώσεις του προέδρου του Δημήτρη Παλιόπορτα στο gazzetta.gr, απάντησε αρνητικά στην ΕΣΑΠ σχετικά με το αν σκοπεύει να κατέβει στις 14 Μαΐου στην Μίκρα. Δεν το έκανε επισήμως με σχετικό έγγραφο, καθώς τότε η τιμωρία θα ήταν -6 βαθμοί, ενώ τώρα θα είναι -3, αλλά το δεδομένο είναι πως οριστικά δεν θα διεξαχθεί ο πέμπτος τελικός.


Έτσι από την στιγμή που οι νησιώτες δεν θα κατέβουν να αγωνιστούν, το πρωτάθλημα θα το κατακτήσει ο Ηρακλής και θα είναι το πέμπτο στην ιστορία των «κυανόλευκων». Όσον αφορά τις εξόδους στο Τσάμπιονς Λιγκ, ο «γηραιός» έχει ήδη αποσυρθεί από την συγκεκριμένη διοργάνωση και θα παίξει στο Τσάλεντζ Καπ, ενώ ο Φοίνικας θα κατέβει κανονικά στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, καθώς η απουσία του από τον πέμπτο τελικό δεν θα έχει επίπτωση στο θέμα αυτό.

Φιέστα και οι δύο

Τέλος αξίζει να αναφέρουμε πως μπορεί στις 14 Μαΐου να μην έχουμε πέμπτο τελικό, αλλά θα έχουμε δύο φιέστες και δύο απονομές. Τόσο ο Ηρακλής, όσο και ο Φοίνικας θα κάνουν γιορτή, οι μεν για να χαρούν την κατάκτηση του πρωταθλήματος και οι δε, την εξαιρετική τους φετινή πορεία.

Βέβαια για να κλείσουμε, αυτή που σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να κάνει φιέστα είναι η ΕΣΑΠ, η οποία κατάφερε να καταστρέψει ένα ολόκληρο πρωτάθλημα. Αλλά είπαμε, όπως τόνισε και ο κύριος Ταρνατόρος το πρόβλημα του βόλεϊ είναι οι δημοσιογράφοι που κάνουν... πόλεμο στο άθλημα, στο οποίο όλα βαίνουν καλώς www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ