2015-12-13 17:10:06
Φωτογραφία για Στα... τρία η Πάτρα για το σημερινό άνοιγμα των καταστημάτων του Ιστορικού Κέντρου
Ανοιχτά θα είναι σήμερα Κυριακή, τα εμπορικά καταστήματα του Ιστορικού Κέντρου της Αχαϊκής πρωτεύουσας, έπειτα από πρόταση και απόφαση του Συλλόγου Εμπόρων του Ιστορικού Κέντρου.

Η εν λόγω απόφαση έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων στους εμποροϋπαλλήλους, αλλά και στον Εμπορικό Σύλλογο Πάτρας, ενώ γίνεται λόγος για εργασιακό "έμφραγμα" των εργαζομένων.

"ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ"

Αξίζει να σημειώσουμε πως αρκετοί είναι και οι καταστηματάρχες του κέντρου που αντιτάσσονται στο σημερινό άνοιγμα, με το αποτέλεσμα να μην ανοίξουν σήμερα καθόλου.

"Ο κόσμος δεν έχει χρήματα. Αν ήταν να ψωνίζουν θα το έκαναν και τις υπόλοιπες μέρες, η Κυριακή μας μάρανε. Θα είμαστε ανοιχτοί και τις επόμενες Κυριακές έτσι και αλλιώς, παραμονές εορτών", τονίζουν στο PatrasTimes.gr έμποροι του κέντρου.

"ΕΡΓΑΣΙΑΚΟΣ ΜΕΣΑΙΩΝΑΣ"

Από την πλευρά του ο Εμπορικός Σύλλογος Πάτρας υποστηρίζει πως εάν δουλέψουν και σήμερα οι εμπορουπάλληλοι θα το κάνουν για 28 μέρες συνεχόμενα, γεγονός που συνιστά εργασιακό μεσαίωνα.


"Επιπροσθέτως, οι πολίτες δεν έχουν λάβει ακόμη τα δώρα Χριστουγέννων, με τι λεφτά να ψωνίζουν; Θα κάνουμε ότι πράττουμε και κάθε χρόνο, δηλαδή άνοιγμα των επιχειρήσεών μας μόνο τι δύο Κυριακές που είναι παραμονή των εορτών, 20 και 27 του μήνα", σημειώνει στο PatrasTimes.gr o Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πάτρας, Γ. Ρώρος.

ΑΠΕΡΓΟΥΝ ΟΙ ΕΜΠΟΡΟΥΠΑΛΛΗΛΟΙ

Στο μεταξύ, 24ωρη απεργία έχει προκηρύξει για σήμερα ο Σύλλογος Εμπορουπαλλήλων Πάτρας.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ