2015-12-13 18:47:10
Φωτογραφία για Δε φαντάζεσαι ποιος αστέρας του Χόλιγουντ είναι ο πατέρας της Μπράις Ντάλας [photos]
Μιλάμε βέβαια για τη βρυκολακίνα "Βικτόρια" της ταινίας "The Twilght Saga: The eclipse", της οποίας τα γονίδια είναι "βαριά" από άποψη ταλέντου. Μόνο που δεν είχαμε κάνει τον συνδυασμό.

Η Μπράις Ντάλας (Bryce Dallas) είναι 36 χρονών και έχει πρωταγωνιστήσει σε αρκετές ταινίες, από τα μικράτα της. Ξεχωρίζουμε όμως τις συμμετοχές της στο Twilight [επάνω] και τον Spiderman [κάτω]. Ετοιμάσου να μάθεις ποιος είναι πατέρας της.

Πρόκειται για τον Ρον Χάουαρντ (Ron Howard), τον πολυβραβευμένο σκηνοθέτη πάμπολλών επιτυχιών, ο οποίος πρόσφατα απέκτησε και το δεύτερο (!) δικό του αστέρι στη λεωφόρο της δόξας στο Χόλιγουντ, από όπου και οι φωτογραφίες επάνω, με την κόρη του, Μπράις, και κάτω με σύσσωμη την κοκκινομάλικη (!) οικογένειά του στο πλευρό του.

Και αν το όνομά του δεν σου "λέει" και πολλά, γύρνα τη σελίδα και θα εντυπωσιαστείς μόλις συνειδητοποιήσεις ποιος ακριβώς είναι ο κύριος Ρον Χάουαρντ.


Ο Χάουαρντ, 61ός ετών σήμερα, ξεκίνησε νεαρός ως ηθοποιός (οι πιο παλιοί θα τον θυμούνται στην τηλεοπτική σειρά "Happy Days" από όπου και η φωτογραφία επάνω).

Κάποια στιγμή όμως, εγκατέλειψε την υποκριτική για να ασχοληθεί με τη μεγάλη του αγάπη, τη σκηνοθεσία, όπου και διέπρεψε.

Μακριά η λίστα των ταινιών που υπογράφει, αλλά εμείς, εκτός από το "Beautiful Mind" (με τον Ράσελ Κρόου που του χάρισε και το Όσκαρ το 2002 ξεχωρίζουμε το "Far and Away" με τον Τομ Κρουζ και τη Νικόλ Κίντμαν στην αρχή του έρωτά τους, τη "Γοργόνα" με την Ντάριλ Χάνα και τον Τομ Χανκς, το "Cocoon", το θρυλικό "Apollo 13", το πιο πρόσφατο "Rush" και φυσικά τα "Κώδικας Ντα ΒίντσΙ", "Ιλουμινάτι" και "Αγγελοι και Δαίμονες".
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ