2012-05-10 20:45:05
Φωτογραφία για Σεξ ή facebook???
Εάν μέχρι τώρα πιστεύατε ότι απόλαυση είναι ένα ωραίο πιάτο φαγητό, ένας καλός μισθός ή το σεξ, το Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ έρχεται να βάλειστη λίστα σας άλλη μια δραστηριότητα το Facebook. Ερευνητές αποκάλυψαν ότι η ικανοποίηση που δίνει το Facebook και το....Twitter μπορεί να είναι η ίδια με αυτή που δίνει το σεξ! Οι συμμετέχοντες που έλαβαν μέρος, σύμφωνα με τους ερευνητές του Χάρβαρντ, αποκάλυψαν ότι είναι τόσο μεγάλη η απόλαυση που τους προσφέρει το «σερφάρισμα» στο Facebook που δε θα τους ένοιαζε να χάνουν χρήματα για να το κάνουν.

Η ομάδα του Πανεπιστημίου χρησιμοποίησε ένα μαγνητικό τομογράφο και παρακολούθησαν την εγκεφαλική δραστηριότητα ατόμων τα οποία κλήθηκαν να μιλήσουν για πεποιθήσεις και διάφορες σκέψεις τους. Η έρευνα έδειξε ότι υπήρξε αυξημένη δραστηριότητα στο σύστημα της ντοπαμίνης, της περιοχής που συνδέεται με το αίσθημα ανταμοιβής που προσφέρει το σεξ, ένα καλό γεύμα ή τα χρήματα.

Αυτό σύμφωνα με την έρευνα προέρχεται από το γεγονός ότι οι άνθρωποι νιώθουν πολύ καλά όταν μιλούν για τον εαυτό τους, τόσο καλά όσο κάνουν σεξ…
Tsouvali
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ