2015-12-17 23:53:10
Φωτογραφία για Επιστολή 4 Μητροπολιτών στο Μαξίμου για το Σύμφωνο Συμβίωσης
Την έντονη ενόχλησή τους για το νομοθέτημα που επιτρέπει μεταξύ άλλων και... το σύμφωνο συμβίωσης σε ομόφυλα ζευγάρια εκφράζουν σε επιστολή τους προς τον πρωθυπουργό 4 Μητροπολίτες.

Η επιστολή σύμφωνα με πληροφορίες του ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑΤΟΣ (tilegrafima.gr) είναι ήδη έτοιμη και αφορμή πέραν της σχετικής συζήτησης στο κοινοβούλιο ήταν και η τοποθέτηση του υποψηφίου προέδρου της ΝΔ Βαγγέλη Μεϊμαράκη μιλώντας στην ΕΡΤ3.

"Και το Ευρωπαικό Λαϊκό Κομμα ειναι θετικό. Έχει πάρει αποφαση. Οποίος δεν εχει καταλάβει αυτές τις αποφάσεις, δεν συντάσσεται με αυτά. Αυτοπροσδιορίζεται απέναντι", σημείωσε ο κ. Μειμαράκης, ξεκαθαρίζοντας πως "απο τη στιγμη που υπαρχει ευρωπαϊκή οδηγία και η χωρα θέλει να παραμείνει στην Ευρωπη, δεν μπορει να ειναι a la carte».

Η έντονη αντίδραση των Μητροπολιτών ήρθε εξαιτίας του γεγονότος πως οι δηλώσεις αυτές ήλθαν την ίδια μέρα κατά την οποίαν ο κ. Μεϊμαράκης επισκέφθηκε την Αρχιεπισκοπή για να πάρει την ευχή του Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες που έφτασαν στο ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ ο κ. Μεϊμαράκης ανέφερε τις θέσεις τους αυτές στον κ. Ιερώνυμο!
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ