2015-12-19 19:12:32
Φωτογραφία για Τα μειονεκτήματα του Apple Watch έναντι του Samsung Gear S2
Αναμφισβήτητα το Apple Watch είναι το κορυφαίο έξυπνο ρολόι που κυκλοφορεί στην αγορά αυτό το χρονικό διάστημα και σε αυτό συντελεί εκτός από τα υλικά κατασκευής του οι αμέτρητες εφαρμογές που το υποστηρίζουν. Όμως ο ανταγωνισμός είναι πολύ μεγάλος και όσο περνά ο καιρός γίνετε και πιο απειλητικός για να του πάρουν την πρωτιά.

Ενδεικτικό παράδειγμα είναι το νέο Samsung Gear S2 που ήρθε για να κατακτήσει την προτίμηση των καταναλωτών και σε μερικά σημεία φαίνεται να τα καταφέρνει πολύ καλύτερα από το Apple Watch

1) Ενσωματωμένο GPS

 Το μεγάλο μειονέκτημα του Apple Watch είναι η έλλειψη ενσωματωμένου GPS. Εξαιτίας αυτού, είναι απαραίτητο είτε να καρρίσο να μεταφέρει και το iphone μαζί του είτε να μην χρησιμοποιήσεις αυτή την λειτουργία στο ρολόι.

Σε αντίθεση με το Gear S2 που είναι εξοπλισμένο με GPS και μάλιστα έχει και δυο εφαρμογές για αυτόν την Nike και τους χάρτες.


2) Υποστήριξη σε κυψελοειδή δίκτυα

Το Gear S2 μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν δεύτερο τηλέφωνο αφού δέχεται και κάρτα sim στο εσωτερικό του

4)Με ανοξείδωτο χάλυβα για τα ίδια χρήματα

Το Gear S2 3G έρχεται με το λουρί σιλικόνης, αλλά η κάσα του είναι κατασκευασμένη από ανοξείδωτο χάλυβα.Το Apple Watch Αθλητισμού στην ίδια τιμή είναι κατασκευασμένα από αλουμίνιο ενώ αν θέλετε το ανοξείδωτο χάλυβα θα πρέπει να πληρώσετε επιπλέον 200 δολάρια.

5)Το Gear S2 διαθέτει περιστρεφόμενη στεφάνη που απλοποιεί εντελώς την πλοήγηση στο εσωτερικό του

6)Έρχεται μαζί με μια υπέροχη βάση φόρτισης για το κομοδίνο σας

Οι τιμές του Samsung Gear S2 ξεκινούν από 35 δολάρια argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ