2012-05-10 22:12:17
Φωτογραφία για Οι Τούρκοι προσδοκούν σε φυγή Ελλήνων επιχειρηματιών προς αυτούς λόγω …χάους
Με τον τίτλο Ο Ελληνας επιχειρηματίας... που προσπαθεί να ξεφύγει από το χάος θα καταφύγει σε εμάς» η τουρκική εφημερίδα  Star καταγράφει τις προσδοκίες της Άγκυρας από την κρίση  και το ενδεχόμενου πολιτικού χάους από πιθανη ακυβερνησία στην Ελλάδα.

Γράφει λοιπόν ότι ο Πρόεδρος του Ελληνοτουρκικού Συμβουλίου Εργασίας κ. Σελίμ Εγκελί , είπε ότι ο ελληνικός επιχειρηματικός κόσμος που σκέπτεται ότι το χάος θα συνεχιστεί μετά τις εκλογές, θα στρέψει τις επενδύσεις του στην Τουρκία.

Η Τουρκία η οποία, όπως λέει,  εκλαμβάνεται ως κόρη οφθαλμού από πολλούς επενδυτές λόγω της ανόδου των οικονομικών δεικτών της, τώρα έχει γίνει η τελευταία ευκαιρία για τους Ελληνες επενδυτές. Ο κ Εγκελί είπε ότι πολύ σύντομα θα έρθουν Ελληνες επιχειρηματίες στην Τουρκία.

Στο ίδιο θέμα αναφέρεται η εφημερίδα Αksam με τον τίτλο « Ο “πανικός Nαζί” στην Ελλάδα θα οδηγήσει τις επενδύσεις στην Τουρκία” .

Βέβαια οι Τούρκοι  δεν ξέρουν ότι οι Ελληνες – και όχι μόνο – ξέρουν ότι η τουρκική οικονομία είναι »υπερθερμασμένη» και γρήγορα ενδεχομένως να έχει προβλήματα. Ηδη κάποιοι αρχίζουν και σκέφτονται το να φύγουν έγκαιρα από εκεί Prionokordela.gr 
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ