2012-05-10 23:01:26
Φωτογραφία για «Λιοντάρι που κοιμάται…»
 Ο ΠΑΟΚ μπορεί να πέρασε στην πρώτη θέση των πλέι οφ, αλλά για τον Μπόλονι, ο Παναθηναϊκός παραμένει ο βασικός αντίπαλος για την πρωτιά. Είπε χαρακτηριστικά ο Ρουμάνος τεχνικός του Δικεφάλου σχολιάζοντας το ότι ο Παναθηναϊκός απώλεσε το προβάδισμα των τεσσάρων βαθμών: «Για μένα είναι έκπληξη, γιατί ο Παναθηναϊκός είναι η πιο δυνατή από τις τέσσερις ομάδες. Είμαι σίγουρος ότι αυτή τη στιγμή είναι ένα λιοντάρι που κοιμάται κι αν ξυπνήσει, μπορεί τα πράγματα να γίνουν δύσκολα». Σχολιάζοντας τον αγώνα επισήμανε: «Ήταν μια μάχη τακτικής, και πρέπει να παραδεχτώ ότι ο Παναθηναϊκός είναι μια δυνατή ομάδα κι ένας μεγάλος σύλλογος.

Αλλά σήμερα, δείξαμε ότι κι εμείς είμαστε δυνατοί, ήμασταν γρήγοροι, κάναμε ωραίες ενέργειες από τις πλευρές και δημιουργήσαμε καλές προϋποθέσεις για να πετύχουμε κι άλλο γκολ. Στόχος μας ήταν να τους μπλοκάρουμε στο χώρο του κέντρου, να μην αποδεχτούμε παίκτες από τη δεύτερη γραμμή τους να βγαίνουν μπροστά, νομίζω ότι τα καταφέραμε
. Όταν ο αντίπαλός σου έχει έναν παίκτη σαν τον Κατσουράνη, μπορεί να γίνει κάποιες φορές επικίνδυνος. Ξέραμε ότι έχουν κάποιους παίκτες, που μπορούν να βγάλουν εκρηκτικότητα και είχαμε το σχεδιασμό για την αντιμετώπισή τους. Κάνοντας αυτά, δεν βγάλαμε από το μυαλό μας το βασικό μας στόχο, να δημιουργήσουμε τις ευκαιρίες για το γκολ. Υπήρχαν παίκτες που έκαναν πραγματικά έναν μεγάλο παιχνίδι, και πιστεύω ότι στον τομέα φυσικής κατάστασης ήμασταν αρκετά καλύτεροι. Έχουμε τον στόχο, να μην χάσουμε παιχνίδι στην έδρα μας, γιατί όχι να τα κερδίσουμε όλα και μέχρι τώρα, όλα πάνε καλά.

Για το ξέσπασμά του σχετικά με το ότι κατηγορήθηκε πώς δεν τον ενδιαφέρουν τα πλέι οφ: «Έχω μια δουλειά στον ΠΑΟΚ, είμαι επαγγελματίας προπονητής εδώ και πολλά χρόνια. Έχω μια σύλλογο για τον οποίο δουλεύω, προσπαθώ να κάνω το καλύτερο, που μπορώ, με τους παίκτες που έχουμε αυτή τη στιγμή, έχουμε φανταστικό κοινό, κάνουμε τα πάντα να του δώσουμε ευχαρίστηση. Κι έχω πολλούς λόγους να είμαι απογοητευμένος, όταν κάποιοι γράφουν ότι δεν με ενδιαφέρουν τα πλέι οφ. Είπα ότι τα πλέι οφ δεν είναι το πιο σημαντικό πράγμα για τον ΠΑΟΚ, αλλά ποτέ δεν είπα ότι δεν θα κάνουμε τα πάντα για να τα κερδίσουμε. Η άποψή μου είναι πως αυτή η άποψη που άκουσα, είναι βλακώδης. Μετά το τελευταίο παιχνίδι της σεζόν, το πολύ σε 10 μέρες, θα μπορέσουμε να κάνουμε το λογαριασμό για το τι έκανα αυτή τη χρονιά.

Για το παιχνίδι της Κυριακής : «Πριν τα πλέι οφ, είπα στους παίκτες μου ότι το πρώτο ματς είναι το πιο σημαντικό. Πριν το παιχνίδι με τον Ατρόμητο, τους ζήτησα συγνώμη και τους είπα ότι αυτό ήταν το πιο σημαντικό. Το ίδιο τους είπα και σήμερα. Μάλλον θα το λέω μέχρι το τελευταίο παιχνίδι»

Για το αν ήταν το καλύτερο παιχνίδι του ΠΑΟΚ μεσοαμυντικά : «Δεν μπορώ να ξεχάσω το ματς με την Τότεναμ και την Ρούμπιν εδώ, ή το 3-0 με την ΑΕΚ εδώ. Συμφωνώ ότι τακτικά σήμερα οι παίκτες μου έδωσαν πολλά. Ήταν πραγματικά ένα καλό παιχνίδι σε επίπεδο τακτικής».

Για το ποιοι ξεχώρισαν: «Δεν θα πω, το σημαντικό είναι το σύνολο. Με την ΑΕΚ είπα για τους παίκτες, που μπήκαν ως αλλαγή. Και σήμερα έκαναν καλή δουλειά. Αλλά ας κρατήσουμε τους παίκτες προσγειωμένους, να δουλεύουν ομαδικά. Νομίζω ότι οι Έλληνες διεθνείς παίκτες μας πηγαίνουν πολύ καλά, έχουν διάθεση και καλή φυσική κατάσταση και με ικανοποίησαν. Ελπίζω να ένιωσε το ίδιο με τον προπονητή της Εθνικής. Ελπίζω να πάρει 4-5 στο Euro!».
paokrevolution
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ