2012-05-10 23:06:29
Φωτογραφία για ΣΤΟ ΑΧΕΝΚΙΡΧ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΙΑΣ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ... ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ
Στο αθλητικό κέντρο του Άχενκιρχ στην Αυστρία θα γίνει, σύμφωνα με δημοσίευμα του "gazzetta.gr", η φετινή προετοιμασία του Ολυμπιακού που λογικά θα ξεκινήσει την δεύτερη εβδομάδα του Ιουλίου, ενώ η ερυθρόλευκη ΠΑΕ αποφάσισε να προχωρήσει σε σημαντικές μειώσεις στα διαρκείας της νέας χρονιάς.

Αναλυτικά Προετοιμασία στο Άχενκιρχ

Στο αθλητικό κέντρο του Άχενκιρχ θα κάνει φέτος την προετοιμασία του ο Ολυμπιακός. Αυτή θα αρχίσει την δεύτερη εβδομάδα του Ιουλίου, δίχως όμως ακόμα να έχει οριστικοποιηθεί η ημερομηνία έναρξής της. Ήδη έχει διευθετηθεί μάλιστα και το ποιο ξενοδοχείο θα φιλοξενήσει την αποστολή των πρωταθλητών Ελλάδας.

Μειώσεις και παροχές στα διαρκείας!

Σχετικά με τα διαρκείας, των οποίων η παρουσίαση άλλαξε ημερομηνία και θα γίνει την προσεχή Δευτέρα, η ΠΑΕ θα προβεί σε σημαντικές μειώσεις σε όλα τα εισιτήρια διαρκείας. Φυσικά θα περιμένει την ανάλογη ανταπόκριση από τον κόσμο.


Υπάρχει η εξής πρωτοτυπία για τους πιστούς κατόχους διαρκείας. Οι πιο παλιοί κάτοχοι διαρκείας στο Καραϊσκάκη αυτή τη στιγμή είναι εκείνοι που έχουν διαρκείας για 8 χρόνια. Αυτοί που θα ανανεώσουν για 9ο συνεχόμενο χρόνο θα έχουν την ευκαιρία του χρόνου να γίνουν (με μια ακόμα ανανέωση, δηλαδή στα δέκα χρόνια) «χρυσοί κάτοχοι διαρκείας» και να κερδίσουν πολύ μεγάλη έκπτωση.

Επίσης θα μπορούν να δούν την θέση τους στο γήπεδο να… προσωποποιείται αφού στο κάθισμα θα αναγράφεται (εφ' όσον βέβαια το θέλουν) το όνομα τους. Πρόκειται για κάτι το οποίο κάνουν μεγάλες ομάδες Ευρώπης.

Επίσης την Δευτέρα στην παρουσίαση θα ανακοινωθούν κι άλλα προνόμια. Όπως γίνεται πάντως αντιληπτό όποιος πάρει διαρκείας βλέπει σχεδόν 25 ματς και σίγουρα θα έχει σημαντικό κέρδος.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
«Λιοντάρι που κοιμάται…»
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
«Λιοντάρι που κοιμάται…»
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ