2012-05-11 01:59:03
Φωτογραφία για Ο πρίγκηπας Κάρολος παρουσιάζει το δελτίο καιρού! [ΒΙΝΤΕΟ]
Το δελτίο καιρού και μάλιστα σε απ' ευθείας μετάδοση από το BBC παρουσίασε ο γιος της Βασίλισσας Ελισάβετ ξαφνιάζοντας τους Βρετανούς. Δεν έκανε ούτε ένα σαρδάμ, δεν είχε άγχος, χαμογελούσε και αστειευόταν μπροστά στην κάμερα. Ο 63χρονος πρίγκηπας Κάρολος και η σύζυγός του Καμίλα  βρέθηκαν στο στούντιο του βρετανικού δικτύου στη Γλασκώβη και η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων, Σάλι Μάγκνουσον, αιφνιδίασε τους τηλεθεατές λέγοντας... πολύ απλά: «Ο λόγος σε σας υψηλότατε»!

Ξεπερνώντας την αμηχανία του πρώτου πλάνου, ο Κάρολος παρουσίασε τον καιρό χωρίς να κάνει ούτε ένα λάθος και πολλές φορές αστειεύτηκε για την ηλιοφάνεια πάνω από... το σπίτι του καθώς το κανάλι είχε φροντίσει να διανθίσει τον χάρτη με πόλεις, χωριά και κτίσματα που αφορούν την βασιλική οικογένεια.

Αμέσως μετά τον πρίγκηπα την προσπάθειά της να παρουσιάσει τον καιρό έκανε και η Καμίλα η οποία ωστόσο δεν ήταν το ίδιο άνετη με τον Κάρολο.

Ο Κάρολος και η Καμίλα επισκέφτηκαν τα γραφεία του δικτύου στο πλαίσιο του εορτασμού 60 χρόνων λειτουργίας του BBC Scotland Television.

«Ο πρίγκηπας ήταν εξοικειωμένος με το δελτίο καιρού και μπήκε πολύ γρήγορα στο πνεύμα της παρουσίασης επειδή βρίσκεται συχνά στη Σκωτία και παρακολουθεί πάντα τον καιρό πριν την επισκεφτεί», δήλωσε εκπρόσωπος των ανακτόρων.

πηγή:iefimerida.gr
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ