2015-12-26 18:21:18
Φωτογραφία για ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟΣ ΣΤΗΝ... ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΤΟΥ Ο ΣΤΡΟΜΠΕΡΙ!
Σε ένα από τα πιο βασικά «όπλα» του φετινού Ολυμπιακού έχει εξελιχθεί τους τελευταίους μήνες ο Ντι Τζέι Στρόμπερι, δείχνοντας τους λόγους για τους οποίους ο Γιάννης Σφαιρόπουλος εισηγήθηκε την απόκτησή του το περασμένο καλοκαίρι.

Ο Ντι Τζέι Στρόμπερι εξομολογείται στο Sportit το μυστικό της βελτιωμένης εικόνας του

Αναλυτικά είπε:

«Ο Άρης είναι πολύ καλή ομάδα. Πρόκειται για μια από τις καλύτερες στο Eurocup, μιας και πήρε την πρώτη θέση του ομίλου του», δήλωσε αρχικά για να προσθέσει πως 

«ξέραμε εξ αρχής ότι ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Όλοι στον Άρη ήρθαν για να παλέψουν σκληρά για τη νίκη. Στο δεύτερο ημίχρονο καταφέραμε να παίξουμε καλή άμυνα, βάλαμε κάποια εύκολα καλάθια και φύγαμε με τη νίκη», συμπλήρωσε στην πρώτη τοποθέτησή του που σχετιζόταν με τη νίκη κόντρα στον Άρη.

Ο ρυθμός της αναμέτρησης ήταν τέτοιος που δεν επέτρεψε το πόδι να φύγει από το γκάζι. Είχε, όμως και τα θετικά του όλο αυτό. «Μας βοήθησε ώστε να αποκτήσουμε ρυθμό, ειδικά το δεύτερο ημίχρονο. Χρειαζόμαστε την ίδια διάθεση. Όχι μόνο κόντρα στην Μπαρτσελόνα, αλλά σε οποιονδήποτε αντίπαλο. Πρέπει να είμαστε εμείς αυτοί που θα επιβάλουν το παιχνίδι τους. Πρέπει να παίζουμε πάντα σαν Ολυμπιακός και μέσα από την άμυνά μας να βγάζουμε αιφνιδιασμούς».


«Θέλω να βγάζω ενέργεια»

Παράλληλα, με την δική του παρουσία φρόντισε να δώσει σημαντικές λύσεις όποτε του ζητήθηκε. «Το ξεκίνημά μου στο παιχνίδι δεν ήταν και το καλύτερο δυνατό. Στο δεύτερο ημίχρονο προσπάθησα να βγάλω περισσότερη ενέργεια στο γήπεδο και να είμαι πιο θετικός. Μου βγήκαν κάποιες φάσεις στην επίθεση, πήρα και κάποια ριμπάουντ, μέσα από την άμυνα. Αυτό που ήθελα ήταν να κάνω το παιχνίδι μου, βγάζοντας όσο περισσότερη ενέργεια μπορούσα μέσα στο γήπεδο».

Δεν ήταν λίγοι αυτοί που του άσκησαν σκληρή -σε κάποιες περιπτώσεις- κριτική στο ξεκίνημα της σεζόν. Φροντίζει σε κάθε παιχνίδι, ωστόσο, να δίνει τις απαντήσεις του. «Για μένα, προσωπικά, η κριτική δεν είχε σημασία. Έτσι είναι το μπάσκετ, έχεις τις καλές και τις κακές στιγμές σου. Δεν μπορείς να είσαι τέλειος. Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να παλεύεις. Αυτό κάνω κι εγώ. Είμαι ένας μαχητής και παλεύω μέχρι τέλους για το καλύτερο. Αυτό που θέλω είναι κάθε μέρα να παρουσιάζομαι και καλύτερος. Δουλεύω σκληρά σε κάθε προπόνηση και συνεχίζω να πιστεύω σε εμένα, αλλά και τους συμπαίκτες μου».

«Οι συμπαίκτες μου, μού κάνουν τη ζωή πιο εύκολη»

Σημαντικό ρόλο στην αγωνιστική μεταμόρφωση του Αμερικανού παίζουν και οι συμπαίκτες του. Όπως κι αν το δει κάποιος, άλλωστε με συμπαίκτες όπως ο Σπανούλης, ο Πρίντεζης, ο Χάκετ και ο Χάντερ τα πράγματα είναι πιο εύκολα, άποψη την οποία ασπάζεται. «Μαζί τους όλα είναι πιο εύκολα. Με αυτούς έχουμε περισσότερες… απειλές μέσα στο παρκέ. Οι περισσότερες άμυνες επικεντρώνονται στους Σπανούλη και Πρίντεζη και έτσι εγώ έχω περισσότερο χώρο και ελευθερία για να βάζω εύκολα καλάθια. Έτσι, η ζωή μου γίνεται ευκολότερη, καθώς βάζω αρκετά εύκολα καλάθια με αυτούς τους συμπαίκτες».

Τα τελευταία δύο χρόνια έχει συνεργαστεί με δύο σημαντικούς προπονητές. Τον Ουφούκ Σαρίτσα και τον Γιάννη Σφαιρόπουλο. Ποιον επειλέγει, όμως; «Και οι δύο είναι εξαιρετικοί τύποι», αποκρίθηκε, αφού πρώτα γέλασε με το δίλημμα που του τέθηκε.

«Την περσινή σεζόν συνεργάστηκα με τον Ουφούκ Σαρίτσα, έναν εξαιρετικό προπονητή, που έβγαλε τον καλύτερο εαυτό μου. Φέτος συνεργάζομαι με έναν ακόμα εξαιρετικό προπονητή, τον Γιάννη Σφαιρόπουλο, που βγάζει κι αυτόν το καλύτερο από μένα. Πιστεύει στις δυνατότητές μου, πιστεύω κι εγώ στον εαυτό μου και απλώς συνεχίζω τη δουλειά μου», πρόσθεσε.

«Μακάρι το φινάλε να είναι ίδιο με πέρυσι»

Κλείνοντας, δεν ξέχασε το φινάλε της περσινής σεζόν, με την Καρσίγιακα, εκφράζοντας και την πίστη του για φέτος. «Ελπίζω το φινάλε να είναι ανάλογο με το περσινό. Η σεζόν είναι τεράστια και αυτό που θέλουμε εμείς είναι να γινόμαστε όλο και καλύτεροι σε κάθε αγώνα. Στο ξεκίνημα ξεκινήσαμε σχετικά υποτονικά, όμως όσο περνάνε τα παιχνίδια εμφανίζουμε σταδιακά βελτιωμένο πρόσωπο».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ