2015-12-26 20:38:40
Φωτογραφία για 2015 : Άλλη μια καλή «κρουαζιεροχρονιά» για το λιμάνι του Πειραιά
Φτάνει στο τέλος του και το 2015 , μια περίεργη χρονιά για τη χώρα αλλα αρκετά καλή για το λιμάνι του Πειραιά. Παρά την επιβολή των capital controls ο τομέας της κρουαζιέρας δεν επηρεάστηκε και έτσι πλήν κάποιων περιπτώσεων είχαμε ελάχιστες ακυρώσεις . Περιπτώσεις που έγιναν ακυρώσεις στην άφιξη κάποιο πλοίου ήταν  είτε λόγω καιρού είτε κατα κύριο λόγο λόγω απεργιών,ειδικότερα στις αρχές Νοεμβρίου.

Απρίλης και Μάιος ήταν ιδιαίτερα καλοί μήνες , ενω πολλές αφίξεις είχαμε και το δίμηνο Σεπτεμβρίου Οκτωβρίου με τις διανυκτερεύσεις των πλοίων της Celebrity Cruises να ξεχωρίζουν,αφού άλλαξαν την Κωνσταντινούπολη με τον Πειραιά λόγω της περιρέουσας κατάστασης στις χώρες της Δυτικής Ασίας.Αυτό βέβαια βοήθησε να έρθουν πολλά πλοία γενικότερα στη χώρα μας και ειδικότερα στα νησιά μας.

Κατα τα άλλα αρκετά όμορφα πλοία ήρθαν στο λιμάνι του Πειραιά,άλλα για πρώτη φορά και άλλα μετα απο αρκετά χρόνια.Στο παρόν άρθρο θα σας παρουσιάσουμε τις σημαντικότερες προσεγγίσεις κρουαζιεροπλοίων στο λιμάνι του Πειραιά όπως τα είδε ο φακός του pireaspiraeus.com.
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ