2012-05-11 02:27:11
Φωτογραφία για Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 11/5
Γενικό προφίλ

Η Σελήνη στον Υδροχόο, τονίζει τις συλλογικές δραστηριότητες αλλά και τις φιλικές σχέσεις. Μια ημέρα αντιπροσωπευτική για κάθε σχετική διαβούλευση, ιδιαίτερα αν έχουν φυτρώσει «αγκάθια». Το τρίγωνο Άρη – Πλούτωνα βοηθά ώστε με σθένος αλλά και ...πονηράδα τα πράγματα να έχουν μια καλή πορεία και εξέλιξη αλλά και ένα αίσιο τέλος παρά τις όποιες εμπλοκές. Κάποια «ξεκαθαρίσματα» πάντως, είναι στο πρόγραμμα.

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα νοιώθετε κάπως καλύτερα, αφού σκεπτόμενοι κάποια θέματα που έχουν ευνοϊκή πορεία και κατάληξη, παίρνετε κουράγιο. Επαγγελματικά, τα λάθη και οι υποδείξεις των άλλων δεν σας ενοχλούν, αφού το μυαλό σας είναι αποφορτισμένο. Αισθηματικά, οι σωστές αποφάσεις θα σας βοηθήσουν να πετύχετε να αφήσετε ικανοποιημένο το ταίρι σας. Οι γεννημένοι το 1976, διορθώστε λίγο... τα ρολόγια σας στα ραντεβού!

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη μέσα από τον Υδροχόο θα σας αποδιοργανώσει και θα φέρει στην επιφάνεια παθογένεια
. Επαγγελματικά θα σας δοθούν ευκαιρίες, προκειμένου να δείτε τα πράγματα πολύ πιο αισιόδοξα αλλά και να εκθέσετε τις απόψεις σας, χωρίς «φίλτρα» και καθωσπρεπισμούς. Προσέξτε μόνο μην περάσετε τις «διαχωριστικές» γραμμές. Αισθηματικά, ίσως αιφνιδιαστείτε από μια εξέλιξη. Οι γεννημένοι το 1962 προσοχή στην σιλουέτα σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ίσως χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε την διπλωματία, προκειμένου να ασχοληθείτε με ένα ζήτημα, όχι απαραίτητα δικό σας, που αναζητά λύση. Επαγγελματικά, ο Άρης από την Παρθένο κάπου σας ζορίζει και για αυτό δεν πρέπει να συμμετέχετε στους διαπληκτισμούς τρίτων. Αισθηματικά, προσπαθείτε να κατευνάσετε το πάθος σας, χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία. Οι γεννημένοι το 1960, μην λέτε περισσότερα από όσα πρέπει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με την παρουσία της Σελήνης στον 8ο οίκο ίσως προσπαθήσετε να εξοικονομήσετε πόρους που θα σας βοηθήσουν να κάνετε κάποιες αγορές. Ο Ερμής στον 11ο οίκο σας κάνει επιλεκτικά κοινωνικούς ενώ σε κάθε περίπτωση θέλετε με τον έναν ή τον άλλο τρόπο να κλέψετε τις εντυπώσεις. Αισθηματικά, αξιολογήστε τις καταστάσεις προτού κάνετε την κίνηση που θέλετε. Οι γεννημένοι το 1988 ίσως λάβετε ένα μήνυμα που θα σας ενθουσιάσει.

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη βρίσκεται απέναντι σας ως «άγγελος» του Σύμπαντος να σας θυμίσει εξίσου τα δικαιώματα μα και τις υποχρεώσεις σας. Ειδικά στο δεύτερο, το «ωχ αδελφέ» που μπορεί να υπάρξει από την πλευρά σας θα προβληματίσει κάποιους. Επαγγελματικά, θα καταφέρετε να σώσετε το παιχνίδι την τελευταία στιγμή. Αισθηματικά, η δύναμη της συγγνώμης θα σας φέρει μια λύτρωση. Οι γεννημένοι το 1993, προσπαθήστε να κάνετε αυτά που πρέπει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι προσπάθειες σας σήμερα θα εστιαστούν στο πως θα βάλετε σε εφαρμογή τα σχέδια που τόσο όμορφα έχετε φτιάξει στο μυαλό σας. Ο Άρης είναι εντός του 1ου οίκου που σας κάνει παραγωγικούς ενώ η παρουσία τόσο του Ερμή, όσο και του Ηλίου μα και του Δία στον Ταύρο προσφέρει εύνοια, τύχη και πρακτικότητα. Αισθηματικά, ό, τι χάνετε στα λόγια το κερδίζετε σε γοητεία. Οι γεννημένοι το 1987 κάτι καλό ξεκινά.

ΖΥΓΟΣ

Η αέρινη Σελήνη στον Υδροχόο φέρνει έναν άνεμο αλλαγής, αφού σας κάνει λιγάκι «έξω καρδιά». Πολλά πράγματα θα δείτε πάνε καλύτερα, αφού τα αντιμετωπίζετε με καλύτερη διάθεση και δεν νοιώθετε «θύμα» του Νόμου του Μέρφυ. Επαγγελματικά, κάποιοι δείχνουν μεγαλύτερη εκτίμηση στο έργο σας και αυτό σας χαροποίει. Αισθηματικά, ζήστε το σήμερα! Οι γεννημένοι το 1990, αφήστε τα προβλήματα εκτός σπιτιού.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τρεις πλανήτες στον Ταύρο και την Σελήνη στον Υδροχόο σίγουρα είναι μια μέρα όπου θα χρειαστείτε ψυχραιμία χειρουργού. Ο επαγγελματικός τομέας πάει καλά, εξαιτίας του πείσματος που έχετε, αφού δεν αφήνετε καμιά ευκαιρία να πάει χαμένη. Αισθηματικά, ίσως βρεθείτε τετ α τετ με το πρόσφατο συναισθηματικό παρελθόν. Οι γεννημένοι το 1972, προσπαθήστε να κυνηγήσετε τα επαγγελματικά σας όνειρα τώρα που γυρίζει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα επαγγελματικά σας ίσως χρειάζονται μια ανανέωση. Οπλιστείτε με το ακαταμάχητο χαμόγελό σας και μην αφήνετε τα λάθη του παρελθόντος να σας καταβάλουν. Οικονομικά ζητήματα ίσως προκύψουν και θα τα ρυθμίσετε απλά με δυο κουβέντες. Αισθηματικά, ίσως χρειαστεί να τρέξετε να βρείτε το ταίρι σας και να του μιλήσετε. Οι γεννημένοι το 1965 ο πειρασμός είναι προ των πυλών.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μια μέρα καλή και αν κάνετε και ένα shopping therapy, θα είναι ακόμα καλύτερη, αρκεί να είναι με μέτρο. Στα αισθηματικά, συζητήσεις για το φλέγον θέμα του πότε θα γίνει η σχέση πιο επίσημη, έχουν τελικά χαρούμενη κατάληξη. Επαγγελματικά, οι εξελίξεις τρέχουν και πρέπει να περιμένετε μια αισθητή αλλαγή, αφού ο λόγος σας στον χώρο εργασίας αποκτά περισσότερο κύρος. Οι γεννημένοι το 1960, πιστέψτε στον εαυτό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη στο ζώδιό σας προσφέρει πρωτοτυπία, αμεσότητα και δράση. Ο Ερμής στον Ταύρο τα κάνει λίγο «σαλάτα», αφού επικοινωνιακά νομίζετε πως δεν εκπέμπετε στο ίδιο μήκος κύματος. Επαγγελματικά, ελέγξτε, ειδικά σήμερα, το κάθε τι, εάν δεν θέλετε να τρέχετε αργότερα. Αισθηματικά, μάλλον σήμερα θα κάνετε τα πάντα για το ταίρι σας, αφού μέσα νοιώθετε πως το έχετε παραμελήσει. Οι γεννημένοι το 1967 ίσως πρέπει να προσέξετε τα οικονομικά σας

ΙΧΘYΕΣ

Σήμερα, μπορείτε να κινηθείτε ελευθέρα και να δραστηριοποιηθείτε στα επαγγελματικά με μεγάλη επιτυχία. Αυτό που θα χρειαστεί να προσέξετε περισσότερο είναι το τι θα πείτε και κυρίως το πως. Αισθηματικά, είσαστε σε καλό σημείο, όμως χρειάζεται να «τρέξετε» λίγο την σχέση, προκειμένου να δώσετε την αίσθηση ασφάλειας. Οι γεννημένοι το 1990, στηριχτείτε στις δικές σας δυνάμεις.

www.astrology.gr
 
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ