2012-05-11 08:16:04
Φωτογραφία για ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ! *ΒΙΝΤΕΟ*
Ο Ολυμπιακός είναι η μοναδική ομάδα από τις τέσσερις του Final 4 της Ευρωλίγκας που πηγαίνει για τέταρτη φορά φέτος στην Κωνσταντινούπολη. Οι τρεις προηγούμενες, όπως τονίζει σε δημοσίευμά του το "onsports.gr", μαρτυρούν πως μπορεί να κάνει κάτι καλό ξανά εκεί!

Αναλυτικά..

Η τρίτη στο «Σινάν Ερντέμ»

Στο «Σινάν Ερντέμ» που διεξάγεται η μεγάλη γιορτή του ευρωπαϊκού μπάσκετ ο Ολυμπιακός έχει δώσει τους δύο από τους τρεις αγώνες του με τουρκικές ομάδες. Με τη Φενέρμπαχτσε Ούλκερ την 1η Δεκεμβρίου του 2011 για την έβδομη αγωνιστική της κανονικής περιόδου και με την Εφές Αναντολού για την τέταρτη αγωνιστική του Τοπ -16 στις 8 Φεβρουαρίου του 2012.

Μία νίκη, μία ήττα

Στην πρώτη περίπτωση ηττήθηκε με 16 πόντους διαφορά (86-70) σε μια από τις χειρότερες φετινές του εμφανίσεις. Στην δεύτερη περίπτωση πέτυχε την δεύτερη (67-65) από τις τρεις συνολικά εκτός έδρας φετινές νίκες του (οι άλλες με Νανσί και Σιένα) στη διοργάνωση. Ουσιαστικά αυτή ήταν που του χάρισε την πρόκριση στα προημιτελικά, όπου και αντιμετώπισε τη Σιένα.


Το μεγάλο τρίποντο του Σλούκα

Στην άλλη επίσκεψή του στην Τουρκία είχε γνωρίσει την ήττα από τη Γαλατάσαραϊ στο «Αμπντί Ιπεκτσί», αλλά είχε πραγματοποιήσει σπουδαία εμφάνιση, ανατρέποντας τη διαφορά των 10 πόντων που έχανε στο τρίτο δεκάλεπτο (57-47), για να στείλει το ματς στην παράταση ο Κώστας Σλούκας με το απίστευτο τρίποντο πίσω από τη σέντρα. Σε εκείνον τον αγώνα έχασε στις λεπτομέρειες (78-77), αλλά τελικά δεν του στοίχισε.

Άνετα ο Παναθηναϊκός

Η «Φενέρ» έδωσε τους εντός έδρας αγώνες της στο «Σινάν Ερντέμ» στην πρώτη φάση των ομίλων, ενώ στην δεύτερη αγωνιστική του Τοπ 16 κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο εγκαινίασε το νέο της γήπεδο, το «Φενέρμπαχτσε Ούλκερ Σπορτς Αρίνα». Από εκεί πέρασε άνετα με 77-56 ο Παναθηναϊκός για την τρίτη αγωνιστική της ίδιας φάσης.

ΤΣΣΚΑ και Μπαρτσελόνα ξανά στην Πόλη

Από δύο επισκέψεις στην Κωνσταντινούπολη έχει η ΤΣΣΚΑ Μόσχας (ήττα από τη Γαλατάσαραϊ – η πρώτη της στη φετινή Ευρωλίγκα μετά από αήττητο σερί 13 παιχνιδιών - και νίκη επί της Εφές Αναντολού για το Τοπ - 16) ενώ μία φορά την επισκέφθηκαν η Μπαρτσελόνα (νίκη στην κανονική περίοδο επί της Γαλατάσαραϊ) και ο Παναθηναϊκός, όπως προαναφέρθηκε με την Φενέρμπαχτσε Ούλκερ.

Αναλυτικά τα τρία ματς του Ολυμπιακού στην Κωνσταντινούπολη και οι πρωταγωνιστές:

Φενέρμπαχτσε Ούλκερ – Ολυμπιακός 86-70, 7η αγωνιστική της πρώτης φάσης των ομίλων

Κέιλιν Λούκας: 13 πόντους (4/8 δίποντα, 3 ριμπ., 2 ασ., 15 βαθμούς στο ranking).

Κάιλ Χάινς: 14 πόντους (4/9 δίποντα, 6/9 βολές, 7 ριμπ., 2 ασ., 6 κερδ. φάουλ, 14 βαθμούς στο ranking).

Γαλατάσαραϊ – Ολυμπιακός 78-77 (69-69), 2η αγωνιστική του Τοπ 16

Βασίλης Σπανούλης: 24 πόντους (6/13 δίποντα, 6 ριμπ., 3 ασ., 9 κερδ. φάουλ, 20 βαθμούς στο ranking).

Γιώργος Πρίντεζης: 14 πόντους (4/5 δίποντα, 5 ριμπ., 1 μπλοκ, 16 βαθμούς στο ranking).

Εφές Αναντολού – Ολυμπιακός 65-67, 4η αγωνιστική του Τοπ 16
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ