2012-05-11 08:45:06
Φωτογραφία για Μήνυμα αναγνώστη: Για ότι πάθατε εσείς οι ίδιοι είσθε υπεύθυνοι
Επειδή υπάρχει πίκρα και θλίψη στους ηττημένους πολιτικούς αρχηγούς που καταποντίστηκαν τα κόμματά τους στις εκλογές της 6ης Μαίου 2012... θέλω να πω δυο λογάκια για τον καθένα απ΄αυτούς :

ANTΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ : ΄Ηταν σίγουρο αγαπητέ Αντώνη ότι θα είχες πάρει αυτοδυναμία και με μεγάλο ποσοστό εάν συνέχιζες μέχρι τις εκλογές να είσαι αντιμνημονιακός, όπως έδειξες αρχικά και έλεγες ότι δεν θα συγκυβερνήσεις με το ΠΑΣΟΚ, ότι δεν πρόκειται να συμπράξεις με το λάθος του Γ. Παπανδρέου και ξαφνικά όχι απλά συνέπραξες, αλλά συνυπέγραψες μαζί με τον Βενιζέλο τη νέα δανειακή σύμβαση που απαίτησαν οι Ευρωπαίοι τοκογλύφοι της Ελλάδας και να τα αποτελέσματα. Εσύ λοιπόν με την ενέργειά σου αυτή έβαλες μόνος σου την ταφόπλακα στη Νέα Δημοκρατία και τώρα όπως διάβασα μερικοί σε αμφισβυτούν ως αρχηγό. Μπορεί κάποιοι, δεν ξέρω Ευρωπαίοι ή Αμερικάνοι, να σε πίεσαν να υπογράψεις το θάνατο των Ελλήνων για δεύτερη φορά και να σου έταξαν ότι θα γίνεις Πρωθυπουργός
. Τώρα ας έλθουν αυτοί να σε ανακυρήξουν, αφού ο Ελληνικός λαός σου γύρισε την πλάτη και δεν φθάνει αυτό το τεράστιο λάθος σου συνεχίζεις με τη διαγραφή του Π.Καμμένου και κάποιων άλλων βουλευτών σου, όπου δημιούργησαν ένα νέο κόμμα, το οποίο σου έκοψε πολλούς πόντους. Μην παραπονιέσαι λοιπόν για ότι έπαθες. Δίκαια σε είπαν Αντώνη Κομανέτση.

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ¨: Τι περίμενες Βαγγέλη με το ψηφοδέλτιο που παρουσίασες εσύ ως αρχηγός του ΠΑΣΟΚ ; Πίστεψες αλήθεια ότι το κόμμα σου θα έπαιρνε πρωτιά με τέτοια ονόματα που έβαλες στα ψηφοδέλτια ; Το Γιώργο Παπανδρέου τι τον ήθελες ξανά ως υποψήφιο να σου ανεβάσει τα νούμερα στην Αχαία ; Αφού ξέρεις ότι ο Ελληνικός λαός να ήταν τρόπος να το ψήσει ζωντανό το ΓΑΠ. Την ΄Αννα Διαμαντοπούλου δεν μπόρεσες να την πείσεις να απομακρυνθεί από την πολιτική για μερικά χρόνια ; Γιατί να την ψήφιζε ο λαός, αφού δεν παραδεχόντανε ότι υπάρχουν σήμερα παιδιά που πεινάνε ή που αντί για βιβλία έστειλε στα σχολεία φωτοτυπίες και C D. Δεν πήρες χαμπάρι ότι ο Λοβέρδος υπήρξε ένας αποτυχιμένος Υπουργός και έκανε την υγεία μπάχαλο, με αποτέλεσμα να τον βρίζουν γιατροί, φαρμακοποιοί και ασθενείς ; Δεν έχει καμία σημασία αν εκλέχθηκε ξανά βουλευτής, αφού σε όλη την Ελλάδα οι ψηφοφόροι είπαν πάλι το Λοβέρδο βάζει στο ψηφοδέλτιο;

Να είσαι χαρούμενος που το ΠΑΣΟΚ το έφερες έστω και τρίτο κόμμα με διψήφιο αριθμό ποσοστών και δεν καταποντίστηκε, όπως αρχικά έδειχναν όλα τα γκάλοπ ότι θα έλθει πέμπτο κόμμα.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ : Μετά την συντριπτική σου ήττα φίλε Γιώργο έβγαλες χολή εναντίον του λαού. Είπες ότι ανακατέφθηκες μέσα στα πολιτικά σκατά για να μας σώσεις. Ποιος εσύ ; Ποιος νομίζεις ότι είσαι βρε φουκαρά, o σωτήρας της Ελλάδος ; Eσύ τρομάρα σου δεν κατάφερες να σώσεις τον εαυτό σου και το κόμμα σου. Δεν μπόρεσες να συγκεντρώσεις εκείνο το ελάχιστο 3% που απαιτείται για να μπεις στη Βουλή, και ήθελες να σώσεις την Ελλάδα και τους ΄Ελληνες ; Γιώργο αγόρι μου κατέβα από το καλάμι . Γιωργάκη τα λάθη στην πολιτική πληρώνονται ακριβά. Σε έφαγε κι εσένα εκείνο το περίφημο πρώτο μνημόνιο που υπέγραψες και όχι μόνο. Δέχθηκες βέβαια κι εσύ να στηρίξεις κυβέρνηση Παπαδήμου βάζοντας μάλιστα ως υπουργούς και δικά σου άτομα και στη συνέχεια άλλα έλεγες το πρωί, άλλα το μεσημέρι, άλλα το βράδυ και τελικά άλλα έπραττες και γιαυτό ο λαός σε ξαναβάφτισε και σου έδωσε το όνομα κωλοτούμπας.

Τέλος δε θα ήθελα να αναφερθώ και στην ΕΣΗΕΑ για τη διαμαρτυρία που κάνει και για το βίντεο που προβάλουν κάθε μέρα κάποιοι δημοσιογράφοι για το «εγέρθητι» που απηύθυνε κάποιος Χρυσαυγίτης σε δημοσιογράφους που πήγαν να πάρουν συνέντευξη από τον Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής Νικόλαο Μιχαλολιάκο μετεκλογικά. Τους κακοφάνηκε επειδή το στέλεχος της Χρυσής Αυγής τους είπε να σηκωθούν και το θεώρησαν προσβολή. Θα ήθελα λοιπόν να ρωτήσω την ΕΣΗΕΑ ποια είναι μεγαλύτερη προσβολή που έγινε ποτέ σε δημοσιογράφο το «εγέρθητι» του Χρυσαυγίτη ή το «δε γιαμιέσαι πρωί πρωί» που είπε ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ Θ.Πάγκαλος όταν ο δημοσιογράφος τον ρώτησε εάν τον προβλημάτισε η επιστολή Σημίτη και το οποίο εκείνο βίντεο το εξαφανίσατε αμέσως, ευτυχώς όμως που πρόλαβαν κάποιοι και το αποθήκευσαν στον υπολογιστή τους.

Αναγνώστης
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ