2012-05-11 09:24:03
Φωτογραφία για ΝΤ.ΠΑΣΙΕΝΣΑ: Έρχομαι στην Ελλάδα την ερχόμενη εβδομάδα
Την άφιξή του στην Αθήνα προανήγγειλε ο Ντομίνγκος Πασιένσια, προκειμένου να ολοκληρωθεί η συμφωνία του με τον Ολυμπιακό και να αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Ο Πορτογάλος τεχνικός τόνισε πως βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τον Ντάρκο Κοβάσεσιτς και όλα πάνε καλά, υποστηρίζοντας πως πιθανότατα από την ερχόμενη εβδομάδα θα βρίσκεται στην Ελλάδα.

«Είναι αλήθεια ότι με τον Κοβάσεβιτς έχουμε μιλήσει και μιλάμε σε πολύ καλό επίπεδο. Μου έχει εξηγήσει πολλά πράγματα για τη νοοτροπία, αλλά και για τις προοπτικές του συλλόγου. Αλλά δεν έχουμε επεκταθεί σε επιμέρους ζητήματα», είπε αρχικά στην εφημερίδα «Γαύρος» ο Πασιένσια και συνέχισε:

«Είναι σαφές ότι η άποψή μου είναι θετική για τον Ολυμπιακό, αλλά αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω. Είμαστε σε επαφή με τον Ολυμπιακό και πιστεύω ότι θα υπάρχει κάτι να πούμε από την ερχόμενη εβδομάδα. Πιστεύω ότι από τη Δευτέρα θα έχει ξεκαθαρίσει η κατάσταση.

Αν όλα πάνε καλά, τότε μέσα στην εβδομάδα θα έρθω στην Ελλάδα για να δω τους ανθρώπους και να μιλήσουμε από κοντά. Ο Ολυμπιακός είναι μια μεγάλη ομάδα με σημαντική ιστορία και αποτελεί πρόκληση για μένα να δουλέψω σε έναν τόσο σημαντικό σύλλογο».
Onsports.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ