2012-05-11 09:42:44
Φωτογραφία για ΝΤΟΡΣΕΪ: ΘΕΛΩ ΠΟΛΥ ΤΟ ΤΡΟΠΑΙΟ
Με το δικό του ξεχωριστό τρόπο βιώνει ο Τζόι Ντόρσεϊ το Final 4 της Ευρωλίγκας, στην Κωνσταντινούπολη, όπως φάνηκε και από τις δηλώσεις του στο "onsports.gr".

Ο Αμερικανός φόργουορντ του Ολυμπιακού ανυπομονεί για το σημερινό (11/05) ημιτελικό κόντρα στην Μπαρτσελόνα, ενώ στη θέα του βαρύτιμου τροπαίου στην εκδήλωση που έγινε χθες το πρωί (10/05) στο κατάστημα «Intersport» δεν έκρυψε την επιθυμία του την Κυριακή το βράδυ (13/05) να είναι ανάμεσα σε αυτούς που θα το σηκώσουν ψηλά στον ουρανό του «Σινάν Ερντέμ».

Αναλυτικά τα όσα είπε -Είναι το πρώτο Final 4 στην καριέρα σου. Ανυπομονείς να ζήσεις την εμπειρία;

«Είμαι ενθουσιασμένος, είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Τα πάντα είναι εκπληκτικά. Η ατμόσφαιρα, ο κόσμος, όλα Είναι ευλογία που τα κατάφερα στην πρώτη χρονιά μου. Πραγματικά, είμαι πολύ ανυπόμονος να ξεκινήσουν τα παιχνίδια. Δεν μπορώ να κρύψω την αγωνία μου εν όψει του ημιτελικού με την Μπαρτσελόνα. Πρόκειται, πραγματικά, για ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι απέναντι σε ένα σπουδαίο αντίπαλο».


-Ποιο θεωρείς πως θα είναι το «κλειδί» για τη νίκη επί της Μπαρτσελόνα;

«Πιστεύω πως και για τις δύο ομάδες τα πάντα σε αυτό το παιχνίδι θα ξεκινήσουν και θα τελειώσουν από την άμυνα. Το ξέρουμε πως η Μπαρτσελόνα έχει κάποιους πολύ έμπειρους παίκτες στο ρόστερ της, αλλά κι εμείς από την πλευρά μας έχουμε έμπειρους παίκτες και παράλληλα πολύ μεγάλο ενθουσιασμό. Περιμένω ένα συναρπαστικό και παράλληλα σκληρό παιχνίδι».

-Ποιους από τους παίκτες της Μπαρτσελόνα φοβάσαι περισσότερο;

«Δεν είναι κάποιος συγκεκριμένος. Είναι ομάδα που στηρίζεται στο σύνολο και όλοι οι παίκτες της χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή».

-Θεωρείς πως ο Ολυμπιακός έχει τύχη όχι απλώς να περάσει στον τελικό, αλλά και να σηκώσει το τρόπαιο;

«Σίγουρα ναι (γέλια και αγγίζει το τρόπαιο που έχει δίπλα του). Θα είναι μεγάλη στιγμή για εμένα αν τα καταφέρουμε. Το θέλω πάρα πολύ αυτό το τρόπαιο».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ