2012-05-11 10:33:05
Φωτογραφία για «Ο Dustin Hoffman μου έσωσε τη ζωή!»
Ένας δικηγόρος του Λονδίνου δήλωσε ότι είναι «ευγνώμων» στον Dustin Hoffman, ο οποίος του έσωσε τη ζωή, όταν υπέστη έμφραγμα την ώρα που έκανε τζόκινγκ στο Hyde Park της βρετανικής πρωτεύουσας Ο 27χρονος Sam Dempster δήλωσε την Τρίτη (8/5) στην εφημερίδα Sun ότι ο Hoffman έσπευσε να τον βοηθήσει, όταν εκείνος κατέρρευσε στο πάρκο πριν από δέκα μέρες, και ειδοποίησε ασθενοφόρο.

«Δεν θυμάμαι τίποτα από όσα έγιναν. Το προσωπικό του ασθενοφόρου μου είπε ότι με έσωσε ο Dustin Hoffman. Είναι απίστευτο», είπε ο τυχερός άντρας.

Οι νοσηλευτές δήλωσαν στην εφημερίδα ότι ο 74χρονος ηθοποιός κάλεσε τις πρώτες βοήθειες και παρέμεινε με τον Dempster μέχρι να φθάσουν.

Ο Hoffman, που μένει κοντά στο πάρκο, έφυγε όταν οι νοσηλευτές κατάφεραν να επαναφέρουν τις αισθήσεις του νεαρού άντρα.

Ο διάσημος ηθοποιός προστέθηκε στη λίστα των ηθοποιών που το τελευταίο διάστημα έχουν σώσει ανθρώπους που κινδυνεύουν.

Η Mila Kunis βοήθησε έναν εργάτη, ο οποίος το περασμένο σαββατοκύριακο δούλευε στο σπίτι της στο Λος Άντζελες και έπαθε επιληπτική κρίση, σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας TMZ.com.

Ο πρωταγωνιστής του "Grey's Anatomy", ο Patrick Dempsey, απεγκλώβισε έναν έφηβο από τα συντρίμμια αυτοκινήτου στο Μαλιμπού τον περασμένο μήνα και ο Ryan Gosling άρπαξε μια Βρετανίδα από το χέρι την ώρα που επιχειρούσε να διασχίσει τον δρόμο ενώ ερχόταν αυτοκίνητο στο Μανχάταν, τον Απρίλιο.
planet-greece
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ