2012-05-11 11:45:04
Φωτογραφία για Εννιά ΠΑΕ στο «κόκκινο»
Μεγάλο πρόβλημα με την αδειοδότηση από την ΕΠΟ αντιμετωπίζουν εννιά ομάδες της Super League, με την ΑΕΚ και ειδικά τον Παναθηναϊκό να βρίσκεται σε ιδιαίτερα δύσκολη θέση, με όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά.

Λόγω της ρήτρας εμπιστευτικότητας, φυσικά και δεν υπάρχει ανακοίνωση για το ποιες ομάδες της Super League αντιμετωπίζουν πρόβλημα με την αδειοδότηση από την ΕΠΟ. Ωστόσο, είναι κοινό πως στο στόχαστρο του πειθαρχικού οργάνου βρίσκονται αρκετές ομάδες που αντιμετωπίζουν σημαντικό πρόβλημα, ενώ εννέα ΠΑΕ βρίσκονται σε δεινή θέση.

Με λίγα λόγια, αν εκδίκαση των υποθέσεών τους γινόταν σήμερα τότε είναι πολύ πιθανό να μην έπαιρναν την αδειοδότηση.

Ανάμεσα στις ΠΑΕ αυτές βρίσκεται και ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο οποίος θεωρείται εξαιρετικά απίθανο να τη γλιτώσει στην Πρωτοβάθμια και θα προσπαθήσει να πάρει την εγχώρια αδειοδότηση στην Δευτεροβάθμια.

Τα παραπάνω φυσικά είναι γνωστά στους ανθρώπους του Τριφυλλιού, που βάζει του φακέλου που έχουν καταθέσει, αδειοδότηση δεν παίρνει! Εκτός λοιπόν αν αλλάξει κάτι ριζικά, είναι σκούρα τα πράγματα για την πράσινη ΠΑΕ, που όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας Γάτα, οι πράσινοι έχουν ενημερωθεί από την ΕΠΟ (στην πρόσφατη συνάντηση που είχαν) ότι ο φάκελος αυτή τη στιγμή δεν περνάει.

Πηγή: www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ