2016-01-08 11:13:17
Φωτογραφία για Διαγωνισμός αλά talent show για την επιλογή Νοσοκομειακών Διοικήσεων
Virus

Μπορεί η πρόσκληση ενδιαφέροντος (δείτε εδώ) για την κατάθεση υποψηφιότητας στη θέση του Διοικητή ή Αναπληρωτή Διοικητή στα Νοσοκομεία να περιλαμβάνει ως βασικό προσόν την κατοχή πτυχίου ανώτατου ΕΙ ή ΤΕΙ και θεωρητικά τουλάχιστον να προτιμώνται τίτλοι ή προϋπηρεσία στον τομέα, ωστόσο, το τελικό αποτέλεσμα θα καθορίσει η προφορική συνέντευξη που θα “βαθμολογήσει” τους υποψηφίους αναφορικά με… την προσωπικότητα και το κοινωνικό τους έργο.

Μια «πρόγευση» του τι πρόκειται «να δουν τα ματάκια μας», δίνουν οι μέχρι τώρα διορισμοί μελών στα Διοικητικά Συμβούλια των νοσοκομείων.

Οι ακόλουθες περιπτώσεις είναι χαρακτηριστικές: Με το ΦΕΚ ΥΟΔΔ 936/24.12.2015, ο Χ.Μ., υπαλλήλος ΔΕΔΔΗΕ, αγνώστων άλλων προσώντων, αλλά τότε υποψήφιος βουλευτής με τους ΑΝΕΛ στα Γιάννενα (έλαβε μόλις 440 ψήφους), διορίζεται στο ΔΣ του ΓΝ Ιωαννίνων «Χατζηκώστα». Στο ίδιο ΦΕΚ, ο Η.Γ., συνταξιούχος υπάλληλος του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, αλλά υποψήφιος με την παράταξη της Όλγας Γεροβασίλη «Ήπειρος Ανατροπής», διορίζεται στο ΔΣ του ΠΓΝ Ιωαννίνων. Στο ΔΣ του Νοσοκομείου Σάμου, αντίστοιχα, διορίστηκαν οι κ.κ. Δ.Τ., εκπαιδευτικός και Π.Κ., γεωπόνος – συνταξιούχος Δημοσίου (ως Αντιπρόεδρος !), κομματικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. Μία ακόμη περίεργη περίπτωση είναι εκείνη του Β.( Β.) Π., βιοκαλλιεργητή με σπουδές στο ΟΑΕΔ Μοσχάτου, Τμήμα Τεχνικών Ηλεκτρικών Συσκευών (1994), ο οποίος με το ίδιο ΦΕΚ διορίστηκε μέλος ΔΣ στο ΓΝ-ΚΥ Κυθήρων.

Τα σχόλια δικά σας…
medispin
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ