2016-01-11 17:24:18
Φωτογραφία για ΑΚΟΜΑ... ΑΜΦΙΒΟΛΟΣ Ο ΝΑΖΑΡ
Η λίστα με τους τραυματίες παραμένει η ίδια στην Άντερλεχτ, καθώς τόσο ο Στίβεν Ντεφούρ, όσο και ο Άντι Νάζαρ βρίσκονται στο στάδιο της αποκατάστασης των τραυματισμών τους.

Ο δεύτερος αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα στο γόνατο, το οποίο έχει αποκομίσει από τον περασμένο Δεκέμβριο, χωρίς να έχει καταφέρει από τότε να αγωνιστεί ξανά, ενώ δεν ακολούθησε και την υπόλοιπη ομάδα στη Λα Μάνγκα της Ισπανίας, για την περίοδο που πραγματοποιεί μια μίνι προετοιμασία η αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Europa League, όπως σας έχουμε ενημερώσει.

Η αγωνιστική που έρχεται φέρνει την Άντερλεχτ αντιμέτωπη με την Γάνδη, σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι φυσικά, με τον Νάζαρ να είναι αμφίβολος όσον αφορά τη συμμετοχή του.

Όπως δήλωσε ωστόσο ο προπονητής του, Μπέσνικ Χάσι, σε περίπτωση που δεν καταφέρει να είναι έτοιμος, τη θέση του θα πάρει ο νεαρός Μίκαελ Χέιλεν.

«Λαμβάνω θετικές ειδήσεις από το ιατρικό επιτελείο στο Βέλγιο. Αν ο Άντι δεν είναι έτοιμος για το ματς με τη Γάνδη, θα χρησιμοποιηθεί ο Μίκαελ Χέιλεν. Δεν είναι μια οποιαδήποτε θέση, αλλά δεν υπάρχει άλλη επιλογή», ήταν μεταξύ άλλων τα λόγια του Χάσι.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ