2016-01-12 16:31:09
Φωτογραφία για ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΔΙΑΨΕΥΣΗ ΚΑΙ... «ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ» *VIDEOS*
Κατηγορηματική διάψευση από την ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα δημοσιεύματα που φέρνουν τον 26χρονο Βραζιλιάνο χαφ, Κάρλος Εντουάρντο, της Αλ Χιλάλ στο στόχαστρο των ερυθρόλευκων.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει (δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ) κυκλοφόρησε ένα σενάριο που θέλει τον Ολυμπιακό να εξετάζει την περίπτωση του Κάρλος Εντουάρντο της Αλ Χιλάλ της Σαουδικής Αραβίας. Πρόκειται για 26χρονο χαφ, ο οποίος είχε συνεργαστεί με τον Μάρκο Σίλβα στην Εστορίλ και παίζει στη θέση που αγωνίζεται ο Τσόρι και ο Φορτούνης.

Από την ΠΑΕ Ολυμπιακός διέρρευσαν για ακόμα μια φορά προς τον Τύπο αυτό που έχουν ξεκαθαρίσει από την αρχή της μεταγραφικής περιόδου.

“Δεν θα κάνουμε μεταγραφές. Το επαναλαμβάνουμε”, ήταν η ανεπίσημη τοποθέτηση των ερυθρόλευκων.

Να σημειώσουμε ότι για τον Κάρλος Εντουάρντο ενδιαφέρθηκε επισήμως η Κορίνθιανς, αλλά έκανε πίσω με... συνοπτικές διαδικασίες αφού άκουσε ένα εξωφρενικό ποσό από τους Σαουδάραβες (δεν έγινε γνωστό, αλλά εκτιμάται ότι ήταν πάνω από 7-8 εκ. ευρώ).

Πρόκειται για μία περίεργη ιστορία, αφού φέρεται τα δικαιώματά του να ανήκουν κατά 30% στην Αλ Χιλάλ, κατά 50% στην Πόρτο και 20% σε βραζιλιάνικο γραφείο μάνατζερ.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον στόπερ, Γιοάν Ταβάρες, της Εστορίλ, οι Πορτογάλοι ξεκαθάριζαν την Τρίτη (12/1) ότι υπάρχει μία πιθανότητα να απασχολήσει τον Μάρκο Σίλβα το καλοκαίρι που λήγει το συμβόλαιό του και όχι από τώρα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ