2012-05-11 14:06:30
Φωτογραφία για ΣΙΓΑΛΑΣ: ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Την άποψη ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να μετατρέψει το δυνατό όπλο της Μπαρτσελόνα σε μειονέκτημα εξέφρασε ο Γιώργος Σιγάλας, μιλώντας στον "NovaΣΠΟΡ FM 94,6".

«Μού δίνει μία αισιοδοξία πως θα καταφέρει να κερδίσει τα ψηλά κορμιά της Μπαρτσελόνα», τόνισε ο παλαίμαχος παίκτης των ερυθρόλευκων.

«Είναι ο πρωταθλητής Ευρώπης. Είναι μία ομάδα που έχει φανεί δυνατή σε δύσκολες καταστάσεις», το σχόλιό του για τον ΠΑΟ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιώργος Σιγάλας, για - Το αποψινό παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Μπαρτσελόνα

- Τις πιθανότητες των «ερυθρόλευκων» να προκριθούν στον τελικό της διοργάνωσης

«Θεωρώ ότι ο Ολυμπιακός έχει τύχη. Η Μπαρτσελόνα είναι πολύ καλή ομάδα και έχει δυνατό ρόστερ. Αυτό, όμως, που έχει δείξει ο Ολυμπιακός τους τελευταίους μήνες μού δίνει μία αισιοδοξία πως θα καταφέρει να κερδίσει τα ψηλά κορμιά της Μπαρτσελόνα. Μου έχει δείξει πως μπορεί αν μετατρέψει σε μειονέκτημα το δυνατό σημείο των Καταλανών. Δεν θα ξεχωρίσει, πάντως, μόνο ένας παίκτης σε τέτοιου είδους ματς. Μπορεί να φανούν και παίκτες από εκεί που δεν το περιμένουμε. Ο Ολυμπιακός που έχει το πιο νεαρό ρόστερ, δείχνει πως δεν τον έχει επηρεάσει η ηλικία. Τα παιδιά έχουν δείξει πως έχουν ταλέντο και θέλουν να πετύχουν κάτι σημαντικό στη φετινή διοργάνωση».


- Τον αγώνα του Παναθηναϊκού με την ΤΣΣΚΑ

«Ο Παναθηναϊκός έχει το πιο δύσκολο έργο από τις δύο ελληνικές ομάδες. Ακόμα και αν οι τέσσερις ομάδες είναι πλήρεις, τότε ο Παναθηναϊκός έχει δύσκολο έργο. Υπάρχει μία διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων. Αυτό έχει αποδεχθεί, αφού οι δύο ομάδες έχουν παίξει δύο φορές μεταξύ τους. Παρόλα αυτά, ο Παναθηναϊκός είναι ο Παναθηναϊκός. Είναι ο πρωταθλητής Ευρώπης. Είναι μία ομάδα που έχει φανεί δυνατή σε δύσκολες καταστάσεις. Μιλάμε για ένα παιχνίδι και όλα θα φανούν στην πράξη»

- Τις τέσσερις ομάδες της φετινής διοργάνωσης

«Ξέρουμε ποια είναι τα μεγάλα όπλα και των τεσσάρων ομάδων, οι οποίες έχουν βαθιά ρόστερ. Είναι οι τέσσερις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Πρόκειται για εντυπωσιακές ομάδες και παίξουν πολύ καλό μπάσκετ καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν, αφού διαθέτουν το υλικό για να το κάνουν».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ