2012-05-11 14:02:40
Φωτογραφία για ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
Μέσω προαναγγελίας στην επίσημη ιστοσελίδα της ενόψει του μεταξύ τους ημιτελικού (21:00) στο Final 4 της Κωνσταντινούπολης, η Μπαρτσελόνα, παρουσιάζει τη δική της διαδρομή, αλλά και του Ολυμπιακού στην φετινή Ευρωλίγκα.

Οι «μπλαουγκράνα» χαρακτηρίζουν τον Ολυμπιακό, ως τη μεγάλη έκπληξη του Final 4 αναφέροντας πως η ομάδα του Ντούσαν Ίβκοβιτς βασίζεται σε ένα μίγμα έμπειρων παικτών με νεαρούς που καθοδηγούνται από τον Βασίλη Σπανούλη.

Αναλυτικά η προαναγγελία της Μπαρτσελόνα για τον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό:

«Από το Παρίσι στην Κωνσταντινούπολη. Ολυμπιακός και Μπαρτσελόνα θα συναντηθούν ξανά στην Ευρωλίγκα. Σε αντίθεση με το 2010 αυτή τη φορά δεν είναι στον τελικό, αλλά στον ημιτελικό. Η Μπαρτσελόνα ονειρεύεται να προκριθεί στον τελικό για όγδοη φορά στην ιστορία της και να το κατακτήσει για τρίτη. Οι Έλληνες από την άλλη είχαν κατακτήσει το τρόπαιο 15 χρόνια πριν (1997), συμπτωματικά εναντίον της Μπαρτσελόνα. Είναι ένας κλασικός ευρωπαϊκός ημιτελικός.


Οι Καταλανοί πήγαν στην Τουρκία, έχοντας πραγματοποιήσει σπουδαία σεζόν. Τα πρόσφατα μεγάλα αποτελέσματα που έφερε την οδήγησαν στην πρώτη θέση στην κανονική διάρκεια του ισπανικού πρωταθλήματος με τρεις νίκες περισσότερες από τον δεύτερο (Ρεάλ Μαδρίτης). Παρόλα αυτά, δύο προβλήματα απασχολούν την Μπαρτσελόνα σε αυτό το Final 4. Το τρίτο τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

Καταρχήν η αγωνιστική κατάσταση του Χουάν Κάρλος Ναβάρο που ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμό. Κατά δεύτερον ο Μπονιφάς Εντόνγκ που έπαθε γαστρεντερίτιδα, γεγονός που τον κράτησε σε χαμηλούς ρυθμούς προπόνησης, αλλά όλα δείχνουν ότι θα παίξει.

18/19 νίκες στην Ευρωλίγκα

Αυτά τα εμπόδια δεν πτοούν το ηθικό της ομάδας που έχει το καλύτερο ρεκόρ φέτος στην Ευρωλίγκα. 18 νίκες και μία ήττα. Μάλιστα, έχει και την καλύτερη άμυνα στη διοργάνωση

Μαρσελίνιο, Πέροβιτς, Ινγκλς και Ουάλας ντεμπουτάρουν σε Final 4. Παρόλα αυτά ο Ναβάρο αν αγωνιστεί θα αυξήσει τις συμμετοχές του στις έξι.

Ολυμπιακός

Ο αντίπαλος, ο Ολυμπιακός, έχει φτάσει σε ένα μεγάλο τουρνουά. Μετά από μια όχι τόσο καλή εκκίνηση, απέκλεισε τη Σιένα στα προημιτελικά με 3-1 νίκες, ολοκληρώνοντας τη μεγαλύτερη έκπληξη της φάσης. Οι Έλληνες έχουν μια ισορροπημένη ομάδα με ένα μίγμα έμπειρων και νεαρών παικτών που καθοδηγείται από τον Σπανούλη».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ