2012-05-11 14:01:30
Φωτογραφία για Πολύ κοντά στον Γκάρεθ Μπέιλ η Μπαρτσελόνα!
Σύμφωνα με την ισπανική τηλεόραση η Μπαρτσελόνα είναι μία ανάσα από την απόκτηση του Γκάρεθ Μπέιλ, καθώς έχει έρθει σε συμφωνία με την Τότεναμ. Διαβάστε το ρεπορτάζ.

Έντονη φημολογία έχει ξεσπάσει στην Ισπανία τις τελευταίες ώρες σύμφωνα με την οποία η Μπαρτσελόνα βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Γκάρεθ Μπέιλ.

Οι Καταλανοί έχουν τον Ουαλό στη λίστα τους τον τελευταίο τουλάχιστον έναν χρόνο και φαίνεται πως κινούνται πολύ δυναμικά για την απόκτησή του.

Σύμφωνα με αθλητική εκπομπή της ισπανικής τηλεόρασης Μπαρτσελόνα και Τότεναμ συμφώνησαν στα 40 εκατομμύρια ευρώ για τη μεταγραφή του Μπέιλ. Οι "μπλαουγκράνα" ψάχνουν για αριστερό μπακ μετά το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο Ερίκ Αμπιντάλ και ο 22χρονος θεωρείται ιδανική περίπτωση. Γι' αυτό θα δαπανήσουν το εν λόγω ποσό, ενώ στον ίδιο έχουν προσφέρει πενταετές συμβόλαιο.

Ως τώρα τα μέσα ενημέρωσης της Αγγλίας δεν επιβεβαιώνουν αυτή την είδηση, αλλά απλώς την αναπαράγουν. Αξίζει, όμως, να σημειωθεί πως το μόνο σίγουρο είναι πως όντως υπάρχει ενδιαφέρον από την πλευρά της Μπάρτσα και πως ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής έχει δηλώσει πως θα ήθελε να αγωνιστεί σε μία εκ των Μπαρτσελόνα ή Ρεάλ Μαδρίτης.

Επίσης, ρεπορτάζ τον τελευταίο καιρό στην Αγγλία αναφέρουν πως ο Μπέιλ έχει σκεφτεί το ενδεχόμενο φυγής του από την Τότεναμ. Επομένως, μένει να φανεί αν εκτός από καπνός υπάρχει και φωτιά.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Έρχεται ο Πασιένσια
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Έρχεται ο Πασιένσια
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ