2016-01-17 20:11:13
Φωτογραφία για Ο Εύηνος «αγριεύει» αλλά η Περιφέρεια τον αγνοεί  Αποκλειστικές εικόνες που κόβουν την ανάσα...
Οι Κάτοικοι αγωνιούν Έχουμε αναφέρει ξανά και ξανά από τον περασμένο Φεβρουάριο το πρόβλημα που δημιούργησαν οι περσινές καταστροφικές πλημμύρες στο Τρίκορφο Ναυπακτίας. Από τότε μέχρι σήμερα καμία εργασία αποκατάστασης ή εργασία για τα αλλάξει η ροή του ποταμού δεν έγινε. Πέρσι χάθηκαν μεγάλες εκτάσεις από τον κάμπο του Τρικόρφου , καταστράφηκαν οι βάσεις της υπερκατασκευής Γέφυρας που θα ένωνε αν κάποια στιγμή οι αρμόδιοι θυμόντουσαν ότι υπάρχει το Δήμο Ναυπακτίας με τον Δήμο Αγρινίου. Σήμερα με μεγάλο κίνδυνο προσπαθήσαμε να δούμε αν υπάρχει ακόμη η πρόχειρη γέφυρα που ενώνει το Τρίκορφο με το Παραδείσι όμως δεν καταφέραμε να φτάσουμε τα νερά έχουν κόψει την πρόσβαση και πιθανόν το πρόχειρο γεφυράκι.

Ακόμα ένα πρόβλημα που είχαμε επισημάνει είναι η ο δρόμος που πάει στους Ξενώνες Πινακάδες στο Τρίκορφο ο οποίος όπως θα δείτε στις εικόνες κινδυνεύει καθώς και ο αύλακας του ΤΟΕΒ που αρδεύει όλο τον κάμπο του Τρικόρφου. Αυτές τις ημέρες οι ποσότητες νερού είναι τεράστιες και «τρώνε» σιγά σιγά τον δρόμο.

Το Nafpaktianews.gr επαναφέρει το θέμα και θέτει προ των ευθυνών τους όλους τους εμπλεκόμενους. Οι κάτοικοι σύμφωνα με πληροφορίες θα καταφύγουν στη δικαιοσύνη για να βρούν το δίκιο τους.

Δείτε εικόνες πριν λίγη ώρα από τον ποταμό Εύηνο.
Tromaktiko
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ