2016-01-19 17:28:20
Φωτογραφία για Βόμβα Ι. Φωτήλα: Το ΠΟΤΑΜΙ να συμπορευθεί με τη ΝΔ του Κυριάκου
"Τριγμούς" στην ενότητα και στην αυτόνομη λειτουργία του κόμματος του... Στ. Θεοδωράκη το "Ποταμι" προκαλεί εκ νέου σήμερα κοινοβουλευτικό του στέλεχος και μάλιστα προερχόμενο από την Αχαϊα.

Ο λόγος για τον βουλευτή του νομού μας Ιάσωνα Φωτήλα, ο οποίος μιλώντας σήμερα σε τηλεοπτική εκπομπή του Mega, τόνισε πως το ΠΟΤΑΜΙ πρέπει να συμπορευθεί με τη ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη, προκειμένου να υλοποιηθούν οι μεταρρυθμίσεις που έχει ανάγκη ο τόπος σε όλα τα επίπεδα.

"Να συμπορευθούν τα δύο κόμματα, αλλά αυτόνομο το ΠΟΤΑΜΙ με αρχηγό τον Σταύρο Θεοδωράκη, να προσχωρήσουμε στη ΝΔ και να γίνει αντιπρόεδρος του νέου σχηματισμού ο αρχηγός μας", δήλωσε ο κ. Φωτήλας.

«Σήμερα η πολιτική δύναμη με τα περισσότερα και πιο έντονα μεταρρυθμιστικά χαρακτηριστικά με το πιο καθαρό ευρωπαϊκό προσανατολισμό και με ένα πιο σαφή προσανατολισμό προς τη αποτελεσματικότητα και το ρεαλισμό είναι η Ν.Δ. του Κυριάκου Μητσοτάκη» είπε o βουλευτής Αχαϊας.

Να βοηθήσουμε τον Κυριάκο Μητσοτάκη και όχι να δημιουργούμε αναχώματα, πρόσθεσε χαρακτηριστικά.

Αυτή θα είναι η πολιτική πρόταση του βουλευτή που θα κατατεθεί στα όργανα του κόμματος, όπως ενημέρωσε και πρόσθεσε: «Αντί να δολιχοδρομούμε χωρίς συγκεκριμένη κατεύθυνση πρέπει να συμπλεύσουμε να ενισχύσουμε την προσπάθεια του Κυριάκου Μητσοτάκη». Ο κύριος Φωτήλας άλλωστε μίλησε για τίμια συνεργασία σε βάση προγραμματικών συγκλίσεων και μάλιστα «χωρίς κόκκινες γραμμές».
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ