2012-05-11 16:54:03
Φωτογραφία για 5 tips για τέλειο καλοκαιρινό πεντικιούρ
Αν δεν έχετε προλάβει να φροντίσετε τα νύχια των ποδιών σας, μην αγχώνεστε Μπορείτε ακόμη να φορέσετε τα αγαπημένα σας πέδιλα. Αρκεί, να ακολουθήσετε τις παρακάτω συμβουλές.

1. Τι μπορεί να μεταμορφώσει στη στιγμή τα ταλαιπωρημένα πόδια (και χέρια); Το λάδι. Από Argan, αβοκάντο ή ακόμη και λάδι ελιάς που έχετε στην κουζίνα. Τρίψτε τα πόδια σας με το λάδι και θα δείτε να περιποιείται και να φροντίζει τα απεριποίητα νύχια και τα σκασμένα σημεία στη στιγμή και μάλιστα καλύτερα από οποιαδήποτε κρέμα.

2. Αν μάλιστα πριν απλώσετε το λάδι, μουλιάσετε τα πόδια σας σε χλιαρό νερό, τα αποτελέσματα θα είναι ακόμη καλύτερα.

3. Ένα βερνίκι νυχιών σε έντονο χρώμα μπορεί να «κρύψει» ακόμη και τα πιο ταλαιπωρημένα νύχια πολύ περισσότερο από μια ουδέτερη απόχρωση. Συνήθως δίνουμε μεγαλύτερη προσοχή το χρώμα και αγνοούμε τα όποια ψεγάδια στα νύχια.

4. Ένα bronzer μπορεί να βοηθήσει πολύ αν δεν έχετε προλάβει να κάνετε πεντικιούρ ή αν έχετε κάποια… θέματα με τα δάκτυλα των ποδιών. Απλώστε το με ένα πινέλο στο πάνω μέρος των ποδιών και θα μειώσει τα πιο σκούρα σημεία ή τις κηλίδες που μπορεί να έχετε.

5. Το highlighter μπορεί να κάνει θαύματα. Τα προϊόντα που κάνουν το πρόσωπο να λάμπει μπορούν να μεταμορφώσουν τα ταλαιπωρημένα δάκτυλα και να τα κάνουν να λάμπουν. Απλώστε λίγο στους κάλους, τα σκληρα σημεία και στο πάνω μέρος των δακτύλων.

fashionlove.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
«Όπως η Πόρτο…»
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
«Όπως η Πόρτο…»
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ